Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Судијата ич не беше против нас.
Чекај, ајде врати го малку филмот па пиши пак. Во тиа утакмици каде што тепавме по 1-0, имавме уште 5-6 100% шанси за гол. Тоа што Роналдо промашуваше зицери, не е крив Карло.
И пак ќе ти кажем, размислите малку пред да зборите. Реал во последниве 22 и два дена има изиграно 9 утакмици. Тоа му доаѓа скоро утакмица на секои два дена. Сега почнува и ЛШ, се игра Примера, се игра куп секоја недела. Не очекувајте дека ќе играме со полн гас и ќе ги меле противниците, затоа и гледаме победи од по 1-0/2-0 во последно време. Мора да се штедат силите, не е работата наполни ги Леванте, Малага и остали, а кога ќе дојде главното каде што треба да се стегнат заби, нашиве да не можат да одат по терен.
Службено:Роналдо го пропушта натпреварот против Атлетико Мадрид во Копа Дел Реј.
Чао....
А пак јас друго ќе ти кажам. Си слушнал за ротација?
Зошто Бензема мора да ја игра секоја утакмица? Зошто Ди Марија мора да ја игра секоја утакмица?
Зошто Чаби мора да ја игра секоја утакмица?
За кој кур му е Иско? Мората? Коентрао?
Победи од 1-0, 2-0 си се најнормална работа во фудбалот. Мене не ми пречи тоа. Ми пречи фактот што секогаш излегува со истата 11-ка со која има резултати без разлика на тоа што играме со противници за кои треба поголема подготовка и подобро размислување. Ја нема потребната флексибилност за да биде она што му треба на Реал. Досега падна на секој сериозен тест. Виљареал гости, Билбао гости, Барса гости, Атлетико дома... со топ5 екипите има скор 2 нерешени, 2 порази и една победа, тоа ако не е паник ситуација ја незнам што да мислам повеќе.
За ова се што набројав е крив Карло и само Карло. Еве и Гвардиола има деби сезона во Баерн па не гледам да има потешкотии али добар тренер си е добар. Дури и Пелегрини покажува повеќе знаци на живот во потешка лига отколку веѓата.
Зошто бе? И јас мислам дека нема врска ЛаЛига картони со Копа.
Дај извор за службеново..
А пак јас друго ќе ти кажам. Си слушнал за ротација?
Зошто Бензема мора да ја игра секоја утакмица? Зошто Ди Марија мора да ја игра секоја утакмица?
Зошто Чаби мора да ја игра секоја утакмица?
За кој кур му е Иско? Мората? Коентрао?
Победи од 1-0, 2-0 си се најнормална работа во фудбалот. Мене не ми пречи тоа. Ми пречи фактот што секогаш излегува со истата 11-ка со која има резултати без разлика на тоа што играме со противници за кои треба поголема подготовка и подобро размислување. Ја нема потребната флексибилност за да биде она што му треба на Реал. Досега падна на секој сериозен тест. Виљареал гости, Билбао гости, Барса гости, Атлетико дома... со топ5 екипите има скор 2 нерешени, 2 порази и една победа, тоа ако не е паник ситуација ја незнам што да мислам повеќе.
За ова се што набројав е крив Карло и само Карло. Еве и Гвардиола има деби сезона во Баерн па не гледам да има потешкотии али добар тренер си е добар. Дури и Пелегрини покажува повеќе знаци на живот во потешка лига отколку веѓата.
сега ќе игра ли Роналдо во Среда во купот или не?
сигурна информација ако може
и дали има некаква повреда Модриќ