Плус што грешат душа и гледаат на срање слика само колку да се каже дека го гледале пред да стане мејнстрим.Абе сериозни сте вие?
Еден месец помина од годинава, вие по 50-60 филма имате изгледано. Просек два филма у ден. Не знам дали да ви честитам, дали психијатар да ви препорачам...
Гледај го и Mientras duermes.La Cara Oculta - некој го препорача пред некој ден (нека не ми се лути) - puta madre филм, прва лига!
Имдб не кажува ништо за филмов, ќе може нешто околу содржината?сменете ми го тајтлот, нека пишува Neil Young
Tesko vreme e so filmovi malku se raspolozuvameАбе сериозни сте вие?
Еден месец помина од годинава, вие по 50-60 филма имате изгледано. Просек два филма у ден. Не знам дали да ви честитам, дали психијатар да ви препорачам...
Гледан, супер филм, фала!Гледај го и Mientras duermes.
Кога дремеш по цел ден дома, без работа и без обврски, што друго да правиш освен да гледаш филмови и да читаш книги и стрипови? Иако последниве неколку дена апстинирав од гледање филмови - морам да признаам дека ми здосади секој ден да гледам по 2-3 филма, и еве веќе 2 дена немам гледано ни еден.Абе сериозни сте вие?
Има нешто се вика Дота. Или League of Legends. Ако си гејмер.Кога дремеш по цел ден дома, без работа и без обврски, што друго да правиш освен да гледаш филмови и да читаш книги и стрипови? Иако последниве неколку дена апстинирав од гледање филмови - морам да признаам дека ми здосади секој ден да гледам по 2-3 филма, и еве веќе 2 дена немам гледано ни еден.
за 15 дена имав 30 изгледано, а досега и 70 ќе стигнев, ама испитна јбг.Абе сериозни сте вие?
Колку што знам Шварци е Австриец, па германскиот му е мајчин јазик и нормално ќе го знае одлично.После 7-8 месечна пауза да пишам во темава, тој период не гледав многу трејлери, повеќе се фокусирав на серии. Она што го гледав изминативе два дена не е нешто спректакуларно.
Escape plan, што да се каже за филмов, главни улоги Сталоне и Шварци. Штом ги имаш нив двајца во филм и знаеш дека филмот ќе е со пукање и тепање, кој повеќе ќе истепа. Во филмот се работи за тоа како Сталоне (Реј Бреслин) оди од затвор во затвор со цел да ги најде слабите точки на затворот и да избега. Он за тие бегства пишува книга. Емил Ротмајер (Шварци) го запознава во затвор, овој затвор е сосема поинаков од затворите во кој Реј бегал. Овој затвор се наоѓа на брод, бродот цело време е во движење.
Има еден дел во филмот кај што Шварци зборува на германски јазик, и тоа доста добро го зборува германскиот дури и чудно ми падна си велам овој научил да зборува, ама Шварци не е Шварци ако не те демантира.
А-а! Секое следење на било каква уметност (филм, серии, музика, книга, стрип...) го сметам за продуктивно. Дота и други слични глупави игрички ги сметам само за алатки за тепање време кои воопшто не се продуктивни. Затоа - благодарам, ама не!Има нешто се вика Дота. Или League of Legends. Ако си гејмер.
Мене ми зависи од периоди кога како, некад ќе ме фати само серии да гледам, друг пат филмови, трет пат, книга, ама углавном некоја мешавина од се фурам кога сум без обврски.
млаѓи бомба
п.с. Волкот од вол стрит не ми се допадна, ама баш ич.
За оскарите едно знам, волкот не зема.
Не вреѓај, и јас мислам дека дотаџиите и сличнимите се peasants, silly mortals, muggles, simpletons, plebs.. оh, рековме без вреѓање, ама јас како хардкор singleplayer гејмер - морам да те демантирам. И тврдам дека некои игри се содржински далеку пред многу филмови, серии и книги. И нудат поголемо искуство, бидејќи си повеќе инволвиран, интеракцијата те впива повеќе во приказната како да си дел од истата, поготово елаборираните игри каде разгранувањето на приказната се одвива преку твои избори и секој избор има различен резултат. Додај на тоа врвни актери doing the voices, неверојатните графички достигнување.. едноставно има премногу повеќе простор за креирање атмосфера и флуиден расплет на приказните место исфорисирана истата во час ипол.А-а! Секое следење на било каква уметност (филм, серии, музика, книга, стрип...) го сметам за продуктивно. Дота и други слични глупави игрички ги сметам само за алатки за тепање време кои воопшто не се продуктивни. Затоа - благодарам, ама не!
Супер е детето, шотие?Како да ти се допадне, не е Fast & Furious 6.
Пак wotов ти лајкнал... Кое дуо сте во последно, го дрмате подфорумов.