Фан Клуб: Интер

Ранокија остана ако добро видов. Знам се спомнуваше во Галата дека може да иде ама мислам дека не потпиша.
Сепак ќе иде на позајмица во Галата. :facepalm:
А замена негова не се зема, сега останавме само со Кампањаро, Роландо, Хесус, Самуел и Андреоли.

Не мења премногу Раонкија, и така слабо играше полусезонава. Боље ќе покриеме со Самуел отколку со него.

Шо бидна со Икарди ?! нели беше се договорено за во Монако а нигде нема ...

Икарди остана во Интер, ќе се докажувал на Мацари вика. :D

Се на се солиден зимски трансфер. Ранокија, Переира, Белфодил на позајмици, Киву се смилува да го раскине договорот и да се пензионира (респект друже но требаше да ти текне пред 2 години). Донесоа двајца играчи (Д'Амбросио и Хернандес) кои се надевам дека ќе ја подигнат играта во средина па може ќе видиме повеќе подршка за напаѓачите кои овие месец два воопшто не дојдоа до израз.

Идеално ќе беше уште еден проверен напаѓач и да најде решение за Валас, Мудингаи, Марига и другите што греат клупа а што се бескорисни. Кузманович, Занети и Камбиасо нека останат до лето чисто како опции во случај на повреди но не да ми ги игра прва постава.

Реално за зимски период и ова е нешто, на лето се надевам ќе го средиме тимот па и ние бел ден да видиме!

Солидно само требаше уште еден шпиц да се купи. Јувентус го зеде Освалдо на позајмица а има други 5 класа напаѓачи, нема да одигра ни минута...

Мацари ми изгледа многу тврдоглав па не верувам дека ке се откаже од својата формација и од Камбијасо...
Се надевам дека со Хернанес може да размисли и на промена на формацијата и во комбинација со Гуарин, Ковачич и Алварез треба да се очекува само подобро.

--------------Ханданович-------------------
Џони-Жесус-Кампањаро-Нагатомо
---------Гуарин----Ковачич----------
Рики------Хернанес----Паласио
----------Икарди----------------------

Солидно само требаше уште еден шпиц да се купи. Јувентус го зеде Освалдо на позајмица а има други 5 класа напаѓачи, нема да одигра ни минута..
Џовинко и Кваљарела класа напаѓачи? :) Освалдо ќе игра. Ќе биде трета опција после Тевез и Љоренте. Јуве требаше прво да продава напаѓач, па после да купува, ама Конте бил одлучен за Освалдо и тоа е тоа. Вучинич ги одби Валенсија и Монако, Кваљарела ги одби Лацио (за платата), Кардиф и Монако.

Не мења премногу Раонкија, и така слабо играше полусезонава. Боље ќе покриеме со Самуел отколку со него.

ova si go pisal sega i nikad vise (se nadevam se zaebavase) :D

ova si go pisal sega i nikad vise (se nadevam se zaebavase) :D

Не, сериозен бев. Ме нервира да го гледам како го претрчуваат некои БљаБљани играчи и како промашува цел фудбал кога треба да расчисти некоја ситуација.

Не, сериозен бев. Ме нервира да го гледам како го претрчуваат некои БљаБљани играчи и како промашува цел фудбал кога треба да расчисти некоја ситуација.

а Самуел ко поарен да е :D
Не му одговара таа формација на Ранокија,ама џигерицата у школо научил само една формација и само со неа знае да игра,па шта буде нека буде.

1620943_609318485807464_674941047_n.jpg

:cuc::pos:

--------------Ханданович-------------------
Џони-Жесус-Кампањаро-Нагатомо
---------Гуарин----Ковачич----------
Рики------Хернанес----Паласио
----------Икарди----------------------
Ова нема шанси да биде, никогаш не играл вака Мацари, ниту во Наполи. А и не ми изгледа како паметна идеја на пола сезона да се измислува топла вода. Вака најверојатно ќе игра Мацари:

Ханданович​
Кампањаро-Ролано-Хуан Хесус(Д'амброзио)​
Џонатан-Таидер(Ковачич)-Хернанес-Алварез-Нагатомо​
Гуарин​
Паласио​

^ така па у никој случај нема да игра.
Како прво, Д'амброзио ќе игра место Џонатан (ваљда лево а Нага ќе иде десно).
Како второ, сообраќаецот миљон посто ќе игра, сигурно Хернанес нема на негово место да игра.
И како последно, сеа коа иаме асален полушпиц у Хернанес, нема ваљда ретардираниот Мацар пак Гуарин да го игра таму.

Ханда​
Кампа - Роналдо - ЈЈ​
Нага - Гуарин - Сообраќаецот - Алварез - Д'амброзио​
Хернанес​
Паласио​
Ковачич и боље од Зидан да е, пак нема да игра пред 50 минута. Сообраќаецот ни Госпо не го вади од прв тим а камоли Тајдер.​

^ така па у никој случај нема да игра.
Како прво, Д'амброзио ќе игра место Џонатан (ваљда лево а Нага ќе иде десно).
Како второ, сообраќаецот миљон посто ќе игра, сигурно Хернанес нема на негово место да игра.
И како последно, сеа коа иаме асален полушпиц у Хернанес, нема ваљда ретардираниот Мацар пак Гуарин да го игра таму.

Ханда​
Кампа - Роналдо - ЈЈ​
Нага - Гуарин - Сообраќаецот - Алварез - Д'амброзио​
Хернанес​
Паласио​
Eдинствено за Гуарин и Хернанес се сложувам, голема е веројатноста Хернанес да го замени Гуарин на полу-шпиц.

Камбиасо ќе биде измена, затоа и Хернанес го донесоа, да не се брукаат со Камбиасо. Провери ја позицијата на Д'Амброзио, нема шанси тој таму да игра, поверојатно е Хуан Хесус да игра на крило отколку Д'Амброзио.

Kolku sto znam kambiaso nema da igra na ovoj natprevar, a i najverojatno "najdobriot" trener ke odi na taa eb*na formacija 3-5-2 koja spored mene, e edinstvena pricina sto nemame vrska od fudbal. Nemame igracki kadar sto ni ovozmozuva vakva formacija. Najpametna formacija spored mene, e 4-2-3-1 ali steta sto nemame trener koj e do tolku pameten da pravi mnogu rotacii na eden natprevar, kako sto primer bese murinjo.

Handanovic​
Jonathan - Rolando - Juan Jesus - D'ambrosio​
Hernandes - Guarin​
Alvarez - Kovacic - Palacio​
Icardi​
Hernandes - prinudno igrase poluspic, ne e negova pozicija toa
D'ambrosi - go izbrav pred nagasaki posto bazirajki od konstrukcijata, a i znaejki go nagatomo sigurno e podobar defanzivno.
Icardi - pred milito barem protiv juventus SIGURNO ! Mu odi protiv niv

*
Sepak hernandes nema pravo na nastap, a guarin ne e povikan pa cist 1 ko solza :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom