- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.348
- Поени од реакции
- 15.630
Уште е отворен трансфер периодот во ТурцијаРанокија остана ако добро видов. Знам се спомнуваше во Галата дека може да иде ама мислам дека не потпиша.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште е отворен трансфер периодот во ТурцијаРанокија остана ако добро видов. Знам се спомнуваше во Галата дека може да иде ама мислам дека не потпиша.
Сепак ќе иде на позајмица во Галата.Ранокија остана ако добро видов. Знам се спомнуваше во Галата дека може да иде ама мислам дека не потпиша.
Џовинко и Кваљарела класа напаѓачи?Солидно само требаше уште еден шпиц да се купи. Јувентус го зеде Освалдо на позајмица а има други 5 класа напаѓачи, нема да одигра ни минута..
Не мења премногу Раонкија, и така слабо играше полусезонава. Боље ќе покриеме со Самуел отколку со него.
ova si go pisal sega i nikad vise (se nadevam se zaebavase)![]()
Не, сериозен бев. Ме нервира да го гледам како го претрчуваат некои БљаБљани играчи и како промашува цел фудбал кога треба да расчисти некоја ситуација.
Ова нема шанси да биде, никогаш не играл вака Мацари, ниту во Наполи. А и не ми изгледа како паметна идеја на пола сезона да се измислува топла вода. Вака најверојатно ќе игра Мацари:--------------Ханданович-------------------
Џони-Жесус-Кампањаро-Нагатомо
---------Гуарин----Ковачич----------
Рики------Хернанес----Паласио
----------Икарди----------------------
^ така па у никој случај нема да игра.
Како прво, Д'амброзио ќе игра место Џонатан (ваљда лево а Нага ќе иде десно).
Како второ, сообраќаецот миљон посто ќе игра, сигурно Хернанес нема на негово место да игра.
И како последно, сеа коа иаме асален полушпиц у Хернанес, нема ваљда ретардираниот Мацар пак Гуарин да го игра таму.
ХандаКампа - Роналдо - ЈЈНага - Гуарин - Сообраќаецот - Алварез - Д'амброзиоХернанесПаласио