WWE

C

Castiel

Гостин
И ја мислам дека може Брајан да тепа на РР па на ВМ може да видиме нешто слично како ВМ 20. Сега може да биде Брајан ( наместо Бениот ) против некој од Сина, Ортон и Батиста ( наместо Шон и ХХХ ) па Брајан може да направи Батиста или Ортон да се откаже ( нешто како Трипл Х на ВМ ). ТОа ќе биде голем успех во кариерата. Па на крајот може да видиме славење на Панк/ Брајан како Еди/Бениот на ВМ 20. А искрено и не верувам дека со Брајан ќе се изгубат гледаче. Он не е овер само од некој marks туку и од цела публика а искрено не верувам дека може да биде полош од Ортон кој веројатно ако не е со големо има како Сина/Батиста ќе доведе до колапс. Пример за тоа е мечот на СС со Биг Шоу каде имаше само 180 buyrate. Брајан дефинитивно е подабар од Ортон во тој сегмент.

Али сепак тоа е само една опција ( која е подобра но за жал нема да се случи ). Батиста веројатно ќе тепа и ќе има меч со Ортон. Панк против ХХХ, Сина против Вајат. Тејкер/Леснер и Шејмус/Брајан се шпекулира дека ќе бидат другите мечеви и веројатно така ќе биде.
oва неможе да се случи од проста причина што сега има само една титула... А тогаш во иста вечер Еди освои WWE а Беноа WHC...башка мислам дека тоа им беа први освоени титули ( зборам за големи ) откако дојдоа од WCW ...а во овој случај една титула е само ...Панк и брајан не се толку блиску колку што овие двајца што беа а и Панк беше веќе неколкукратно шампион така да ова не би можело да е нешто слично...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Батиста веројатно ќе тепа и ќе има меч со Ортон. Панк против ХХХ, Сина против Вајат. Тејкер/Леснер и Шејмус/Брајан се шпекулира дека ќе бидат другите мечеви и веројатно така ќе биде.
Освен Сена-Вајат сите други мечеви изгледаат добро да бидеме реални. Сена-Вајат е срање од потенцијален меч и не ми се верува да се случи според мене.

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
--- надополнето: 27 јануари 2014 во 01:53 ---
New Age Outlaws Tag Team шампиони..интересно..o_O

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Очекував дека ППВ ќе биде катастрофа но до толку не очекував. Бреј со чиста победа над Брајан А Брајан не ни беше во мечот. Кејн елеминиран во 2 минути ( не знам зошто мора пријател на Трипје Ејџ да го држи рекордот за најмногу елиминации). Реинс ги елеминираше пола од учесниците и го надмина рекордот на Кејн. Не знам како Брајан и Кејн сеуште остануваат во кампанија. Очигледно е дека немаат почит кон нив :facepalm: Само публикава добра....

Тотално се согласувам со Фоли и син му:

THAT is exactly how you turn against your company. Triple H, run your company the right way, don't play favorites. Disappointed and frustrated in the WWE. What a shit show. New Age Outlaws, Lesnar, Orton, Batista all win, all besties with Triple H. Daniel Bryan loses and isn't even in the biggest match of the year, Triple H hates Bryan. Give the people what they want, and not what you want fuck face. I feel bad for the people that spend their hard earned money to watch and attend tonight's show because that was a complete waste. Daniel Bryan, the number one guy in the business, isn't even in the Royal Rumble. Are you kidding?

Батиста буед, Шејмус буед а дури и кога Реј Мистерио е исвиркан за прв пат во кариерата знаеш дека нешто не е во ред... Батиста па уште и средни прстови им покажува на публиката :facepalm:

http://tinypic.com/view.php?pic=9kmglg&s=5#.UuYSMvs1iuo

И не знам дали сега ќе си продолжат без да ја слушаат публиката? Ако ги стават Батиста и Ортон во МЕ на ВМ јасно е дека публиката цел меч ќе вика Даниел Брајан а Батиста и Ортон ќе имаат катастрофална реакција. Не знам дали се до толку лудаци да дозволат такво нешто на најголемата ВМ до сега.

Постои шанса Брајан да ја земе титулата на ЕЧ и да има меч со Батиста или да го победи Батиста и да биде во меч со Ортон или па да има Батиста/Ортон/Брајан. Јасно е дека ако го ставаат Брајан во меч со Шејмус сите ќе бидат незадоволни ама они најверојатно ќе си тераат по свое.

Освен Сена-Вајат сите други мечеви изгледаат добро да бидеме реални. Сена-Вајат е срање од потенцијален меч и не ми се верува да се случи според мене.
Are you sure? Како што предвидив, Вајат го победи Брајан ( ЧИСТО ) а после Вајат фемили го нападна Сина. После победа над Брајан треба некој to overcome the odds. А тоа секако ќе биде Сина.

И не би чудело ова да биде мејн евент а ни Хаски Харис да ја затвори ВМ.

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: Торито беше во рамбл брајан не беше:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Не знам што се чудеш. Буриалот почна оддамна. А кога веќе не се случи ХХХ/Брајан на СС стана јасно накаде ќе оди Брајан. Сега не би мечудело и Шејмус да го победи во 10 на ВМ.

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
C.M. Punk has been removed from all house shows over the next several weeks.

C.M. Punk reportedly told Vince McMahon last night that he was going home, and did so. That's where things stand right now. At this point, he's off everything going forward.
Изгледа дека толку од СМ Панк. Не е ни чудо ако се има во предвид како изгледаше како да нема мотивација во последно време.

ќе биде интересно да видиме шо ке се случи.

Најверојатно ќе имаат Брајан и ХХХ меч на ВМ....

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Русев удира, Русев мачка.. еј браво бугарино направи го Балканов горд.. сериозно ми е стана еден од поомилените, позитивно ме изненади (y) :vozbud: :vozbud:
--- надополнето: 30 јануари 2014 во 03:44 ---
Are you sure? Како што предвидив, Вајат го победи Брајан ( ЧИСТО ) а после Вајат фемили го нападна Сина. После победа над Брајан треба некој to overcome the odds. А тоа секако ќе биде Сина.

Не знам што се чудеш. Буриалот почна оддамна. А кога веќе не се случи ХХХ/Брајан на СС стана јасно накаде ќе оди Брајан. Сега не би мечудело и Шејмус да го победи во 10 на ВМ.
Are you sure ? за буриалот на Брајан ? хехе

Него Вајат-Сена.. види не би ме чудело да биде добар меч искрено, амааа пак ќе кажам Вајат-Сена не изгледа меч што би ме натерал да платам за да го гледам. Ова ВМ изгледа како ланското ќе биде ако не и бетер. Вајат-Сена како феуд изгледа добро али за друго ППВ а не ВМ. Глупости..тотално заборавив за ова да не ти го прочитав постот.

Значи еве да споредиме со ланското ВМ во однос на квалитет на мечеви:

Лани:

Без гледана епизода ќе ти верувам за ДБ-ХХХ

Брајан(во таг меч со Кејн)-Сега против ХХХ (лани против Леснар) Горе доле тука негде се не губат ништо

Ортон (лани во меч против Шилд)- Против Батиста (лани нигде) импрувмент за двајцата како

Шилд (лани во таг меч) сега меѓу себе- импрувмент

Сена (лани против Рок) сега против Вајат- downgrade

Тејкер (лани Панк) сега Брок- даунгрејд за двајцата по квалитет на меч..уствари даунгрејд за Тејкер за Брок..тука негде

Панк-Кејн-Даунгрејд за Панк апгрејд за Кејн

И волку многу луѓе на хартија треба да имаат подобри мечеви од лани а пак ВМ изгледа тапа.. ништо..заебаа работа годинава (n)..ептен заебаа работа.. MITB да вметнат им фали па колку толку за да се извадат.

едит: Уствари и јас избрзав.. какво откажување на Панк бе.. ова може да е дел од сторилајн..уствари и да не е Панк ќе се заебе ако се откаже сега. Договорот му завршува во Јуни па ако е вистина за ова најверојатно со ова глуми лудило за побогат договор. Значи Панк до Јуни е тука..после што сака нека прави.

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
тешко дека е работа. Да беше барем ќе спомнеа нешто а вака му го повлекоа филмот и веќе не го следат ма твитер а некои од ТНА го повикаа Панк таму. Ако е работа тогаш би била една од најдобрите во последниве 10 години ама после конфронтацијата на ХХХ против Брајан најверојатно одат на Брајан/ХХХ откако Панк се откажа.

Може да е за договор ама и тоа тешко. Он уште оддамна кажа дека нема да го продолжи договорот и дека не сака долга кариера а Според dirtsheets Панк рекол дека не сака да работи со ХХХ а ако го знаеме ххх тоа веројатно е крај. Мислам дека многу работи за компанијава не му се допаѓаат ( сите пријатели на ХХХ- Батиста, Ортон, НАО шампиони/победници на РР а наместо он да биде во МЕ на ВМ они му даваат на Батиста кој се враќа по две години ) па се откажа. А и секако ако станеш парт тајмер имаш повеќе шанси да стасаш до МЕ на ВМ отколку да работиш 365 дена како него или Брајан.

За ВМ мислам дека Батиста/Ортон е потврдено и најверојатно има клаузула во договорот со Батиста он да ја освои титулата на ВМ па веројатно не смеат да сменат ништо. Може да го стават и Брајан колку публикава да биде задоволна ама дефинитивно на крајот на вечерта Батиста ќе испадне шампион.

Но отсега ќе го гледам Рав само заради Брајан и заради реакцијата на публиката а ако ХХХ го победи Брајан на ВМ тогаш веројатно престанувам.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Батали dirtsheets, мене логично ми е дека Панк си глуми лудило и бара поголема плата или едноставно толку сака да остане па сака да си отиде на голема врата. Познат е Панк дека е таков по карактер. НАО најверојатно победија како дел од сторилајн, така да ова ми е уште повеќе ме убедува дека ова со Панк може да биде сторилајн.

За ВМ си кажав само 2 меча заслужуваат да ја затворат ВМ, ако било кој друг меч ја затвори ВМ јас би бил против. Тејкер-Сена и Панк-Сена...еееееевентуално Кејн-Тејкер или меч во кој што Тејкер може да биде пензиониран после тоа. Од другиве варијанти буквално ниеден меч/борец не заслужува да ја затвори ВМ. Иако не без против победата на Батиста на РР и сметав дека WWE постапи логично со неговата победа (друг единствен логичен до негде потег ќе беше да победеше Џерико...ама јбг.. :( :( :( ) сметам дека Батиста-Ортон би бил тапа меч. И Вајат-Сена би бил тапа меч т.е. просечен очекувам да биде. Тејкер-Леснар слично. ХХХ-Брајан добар би требало да биде..не заради Брајан туку заради двајцата+публиката (што би можела и Вајат-Сена да го направи интересен)

Инаку вчера гледајќи го Рамблот сфатив колку е потценет Кејн..човече еден од ретките комплетни луѓе..ама баш комплетни...на микрофон не е можеби добар али за мене е комплетен..во комбинација со Рок, ХХХ, Тејкер, Панк, Џерико (па и Хоган)

Него единствен што за мене може да ја спаси ВМ (од аспект на квалитет на мечеви) е Крис Факинг Џерико.. Џерико прв меч во кариера против Тејкер имаше во 2009..а колку години беа заедно во компанијата.. Џерико кога последен пат имал меч против Ортон ? Џерико-Ортон ќе беше супер меч што баш би сакал да биде мејн-евент..а можеше да биде и како дел од сторилајн пошто нели ХХХ е газда во кејфејб. Ам то е.
--- надополнето: 30 јануари 2014 во 15:36 ---
Pretty much:

Пароливе на Зеб се најјачи :D

C

Castiel

Гостин
Панк стварно глуми лудило...бара повеќе пари и плаче зашто не е мејн евент и лут е што не е толку овер како Брајан...а и реално моментално нема да е толку голем проблем ако си оди Панк... Си го имаат Брајан кој според мене е по овер дури и кога панк осови титула против сина во Чикаго и си отиде...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Панк стварно глуми лудило...бара повеќе пари и плаче зашто не е мејн евент и лут е што не е толку овер како Брајан...а и реално моментално нема да е толку голем проблем ако си оди Панк... Си го имаат Брајан кој според мене е по овер дури и кога панк осови титула против сина во Чикаго и си отиде...
Јок..нема врска со Брајан..најверојатно.. сака максимален спотлајт на него.. пајп бомбот му беше вистина уствари..он ќе биде задоволен ако он е главна точка на се.

Инаку Брајан можеби е по овер од Панк али тоа не значи ништо сеуште Панк > ДБ

C

Castiel

Гостин
Јок..нема врска со Брајан..најверојатно.. сака максимален спотлајт на него.. пајп бомбот му беше вистина уствари..он ќе биде задоволен ако он е главна точка на се.

Инаку Брајан можеби е по овер од Панк али тоа не значи ништо сеуште Панк > ДБ
па тоа зборам бе... него ради ова најмногу му е...и он има големо его... :) мада малку мора да го освежи карактерот пошо нема ништо ново сеа за сега од него...

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Драгонскај, Џерико тотално го уништија и тешко дека веќе некој може да го свати сериозно. Порази од РВД, Фанданго, Рајбек, Аксел и којзнае кого не... Веќе никогаш нема да добие голем пуш. Може ќе добие само добра реакција кога се враќа и толку. Тешко дека некогаш ќе биде МЕ пак.

A Kastel, ова си нема врска со Брајан. Панк кажа дека сака меч со Брајан, Тејкер или Сина на ВМ 30 ама нешто ( а Панк/Брајан или Панк/Сина за титула ќе беше 100 пати подобро од Батиста/Ортон). А за пари сигурно не е. Точно е дека сака да биде МЕ а и не знам кој не би сакал да биде на негово место ( најдобар на мик, еден од најдобрите во рингот и има харизма. Целосен пакет.)

А за твитов не знам што треба да значи.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Па не сфативте уште дека порази веќе не значат ништо ? Затоа на Брајан не му требаат до толку многу победи на пример.

Твитот е за новото е издание на стипот на ВВЕ напишан од страна на Мик Фоли.

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Да но не знам зошто го промовираат Панк ако овој се откажа. WWE престана да го следи на Твитер па не знам зошто сега го спомнуваат.

http://www.wrestlingnewssource.com/news/33055/Triple-H-Vince-McMahon-Reportedly-Split-On-CM/
--- надополнето: 30 јануари 2014 во 20:36 ---
Ако Панк одбил да работи со ХХХ баш ми е мило. Го одбил оти не било доволно голем меч за него :pos:

Ова веројатно го погодило ХХХ исто како што му џобираше на УВ: http://www.youtube.com/watch?v=XzzmvDuswHc

Kajgana Shop

На врв Bottom