Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Конте неофицијално го продолжи договорот 4 милиони плата, со истите права кои ги имаше фергусон во Јунајтед сам ги бира играчите кои му требаат и ќе има огромна моќ во трансфер потезите.

Коринтиас одби да го даде Пато на позајмица

Конте неофицијално го продолжи договорот 4 милиони плата, со истите права кои ги имаше фергусон во Јунајтед сам ги бира играчите кои му требаат и ќе има огромна моќ во трансфер потезите.

тоа делот околу конте ме густа а што ке ни е дан се прероди случајно кај нас ? за пато

тоа делот околу конте ме густа а што ке ни е дан се прероди случајно кај нас ? за пато

Пато е ментално слаб фудбалер ко сите бразилци а и последните години во Милан беше презафатен со ќерката на Берлускони па неќеше фудбал да игра ете во Бразил пак почна да си игра колку толку. Ако Конте успее да го земе Пато и го врати барем пола од играчот шт обеше ехее кој Мирко кој Џовинко :)
--- надополнето: 29 јануари 2014 во 19:05 ---
Агентот на Квајарела повтодно потврди дека Квајарела не го напушта Јуве, истото важи и за Џовинко

Дечки... ова ми стигна преку ПП, па си мислев нешто вие знаете повеќе околу овие работи

"Инаку сакам да порачам дрес од Јувентус од некоја Македонска страница,дали си порачувал?да ми кажеш како иде и колку чини еден дрес?:pipi:"

Дај да и помогнеме на девојчето, кажете некоја страна, или фирма која се порачуваат дресови, и евентуално се носат до дома... :)

Ако има некој да и оди на шопинг во Солун, во MEGAOUTLET NIKE продавницата имаше лански дресој на финален попуст: црно-бел 26€ црн 16€.
Јас си зедов црн, екстра е. Го меркав уште летоска кога беше на попуст од 80 на 50€ ама сега ми дојде ко бадијала. :D

Sent from my SPH-L720

Љоренте изјави дека Јувентус е нешто најдобро што му се случило во животот.

Марота потврди дека со Конте ќе разговараат за продолжување на договорот. Исто изјави дека го следат Освалдо, но не се единствениот клуб кој го прави тоа, а пред да купат некого мора да продадат прво некој.

Ако Вучко отиде, сигурно доаѓа еден напаѓач во Јуве, од типот на Бориело/Џилардињо/Москардели :icon_lol:.
Не останува Конте на само 4 напаѓачи, посебно што сега со ЕЛ ке имаме скоро секоја втора недела по две утакмици.
Ке биде некој на позајмица сигурно, Пато воопшто не е лоша идеја, и онака како 5ти напаѓач нема да игра многу.

Marotta - " Osvaldo is a great player and we like him, but first we have to sell "

Со други зборови - ако отиде Мирко, добредојде Освалдо...

Абе не си правете бајрам со умот, никој не доаѓа зимава, Вучко по се изгледа ќе остане кај нас, барем до лето, потоа ќе фаќа магла.

Бориело е у Вест Хем,не подгревајте лажни надежи.

Бориело е у Вест Хем,не подгревајте лажни надежи.

ЛОЛ, не реков за Бориело, него таков сличен трансфер како што беше неговиот.
Позајмица, ветеран, не добива многу шанса во својот клуб и слично.

Постигнат е договор со Арсенал за Вучинич. Се очекува само Вучко да се согласи. Се си мислам дека ова е патка на Тутоспорт, за Интер да го забрза процесот и да се согласи за Гуарин. (зошто во текстот на Тутоспорт, пишува дека некој сабајле требало да си размисли за тоа што пропуштил пред една недела алудирајќи на Интер).

Според Скај, Јуве и Освалдо се договорени, понудата на Јуве до Саутемтон ќе биде пратена вечерва (најверојатно позајмица :pos: )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom