Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми остана уште 1 епизода од Utopia па можам да кажам дека не е ниту многу добро ниту многу лошо, некаде на средина. Убаво смислена приказна но секогаш би можело подобро. Само не добив одговор дали ќе има втора сезона, а доколку има ќе ја продолжам![]()
А Bron/Broen ?Ја изгледав ,могу јака серија ,сега од февруари ке се снимала втората сезона.
Абе два пати ја имам симнато првата сезона. Ја изгледав првата епизода до пола и заспав.А Bron/Broen ?
Абе два пати ја имам симнато првата сезона. Ја изгледав првата епизода до пола и заспав.А Bron/Broen ?
А Bron/Broen ?
Ако не ти е проблем ја имаш на PirateBay со вграден англиски превод од BBC за македонски не знам јас ја гледам на англиски. Ако не гледаш често вакви скандинавски филмови може да ти биде проблем јазикот ама после 2-3 епизоди ќе се навикнеш.Абе два пати ја имам симнато првата сезона. Ја изгледав првата епизода до пола и заспав.Не најдов македонски превод и некако не ми се гледа така со србски. Ке и дадам уште една шанса па ќе пишам.
Супер ми беше мене и втората, различна од првата ептен ама супер. Ептен ми недостига серијата може за некое време ќе ја гледам пак втора сезона !Како ти се виде втора сезона?
Јас три изгледав и еве недела дена немам пуштено пак да гледам, некако послаба ми делува од првата.