Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Oваа српскава водителка е грда ко к*р, коа стои до Александра разлика небо-земја , а замисли до Јелена или Емина да застане ... грдосија.

Igor Filevski
Иако порано мислев дека е среќа што не можам да гледам, ни физички, емисии како Фактор Х, сега веќе исто ми се фаќа, бидејќи ко да го гледам по статусиве тука. Туку едно прашање... Може ли ви една вечер да испаднат сите заедно, со водителите, со бината, со публиката и заедно со песните? Онака спонтано да испаднат и веќе да не можат да се вратат никогаш? Има можност за такво гласање или не се такви правилата, ммм ?

И свињава ли дојде на ред да кажува бе??

Оној Харис у слободно време може да си ги крсти бубулиците,има да утепа многу досада така.Цел месец.

970255_10151740986384859_166238088_n.jpg
Неморате да кажете ништо , специјално за вас.

Igor Filevski
Иако порано мислев дека е среќа што не можам да гледам, ни физички, емисии како Фактор Х, сега веќе исто ми се фаќа, бидејќи ко да го гледам по статусиве тука. Туку едно прашање... Може ли ви една вечер да испаднат сите заедно, со водителите, со бината, со публиката и заедно со песните? Онака спонтано да испаднат и веќе да не можат да се вратат никогаш? Има можност за такво гласање или не се такви правилата, ммм ?

И свињава ли дојде на ред да кажува бе??
Порано арен си беше,сега ептен забега овој,сеа ќе стане и музички критичар:facepalm:.

Не пратам и затоа ме интересира која е Александра и да која е Тамара? Не за друго туку гледам мажишчава наши многу ги загледуваат овие две. :D

Леле се крсти види го, абе сељак си е сељак кој сака нека рече дека не е така...:facepalm:

Дојдов овде да ги прочитам коментарите за цицките на Емина.
Не бев разочаран.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom