Фан клуб - РК Вардар

Ама Карабатиќ е науна фантастика според мене. Не сфаќам што би барал тој во Вардар...

sport-life-kladilnica-300.jpg

Нови авантури? :icon_lol:

Него, шала на страна едино Рутенка го гледам како некој кој би дошол, ако Барселона освои ЛШ.

Rutenka vekje ima osvoeno titula vo LS so Barcelona, a spored kazhanoto vo edno intervju za ehfcl na krjaot od minatata godina, ambicija mu e da bide igrach so najvekje osvoeni tituli vo LS bilo koga. Ako so ovaa Barcelona nema najgolemi shansi za toa, ne znam so koj tim bi imal.

Moe mislenje e deka vo Barcelona nema da ima promeni slednive dve godini, osven na pozicija levo krilo, kade najverojatno kje dojde Sigurdson mesto Juanin i na pozicija Centralen, kade najverojatno Dani nema da igra od slednata sezona (nema nikakvi spekulacii za toa koj bi igral). Drugoto osven ako nekoj ne padne znachitelno vo forma ili se sluchi neshto iskluchitelno ne veruvam deka kje se menuva.

И мене ми мириса дека со Штербик и Рутенка е готова работата, нешто што одамна го пишувавме.
Не знам што ќе ни го Шишкарев само, Брумен и Раковиќ се одлични, нема потреба уште едно десно крило да се носи.

Кире изјави дека во Македонија сака во Пелистер да ја заврши кариерата, но мислам дека ако освои титула во ЛШ годинава, следна дестинација сигурно ќе му биде Вардар. Затоа и го чуваме Фичо во тимот, како мамка :icon_lol:

Пријателската против Веспрем во петок од 17:45 на Кале.
Карта ќе чини 60 денари! :tapp:

Пријателската против Веспрем во петок од 17:45 на Кале.
Карта ќе чини 60 денари! :tapp:

Цигани, две дена објавуваат бесплатен влез, сеа 60 ден, не е проблмот во тие 60 ден ама срамота е вака да прават лакоми ко боже ќе заработат милиони евра па се залакомија да стават карта да се плаќа од кгоа видоа дека има заитнересирансот.

Не жалете се бе ништо не се 60 денари, комшиве се дури и поскапи тие 100ка ке наплајкет :):):)

Interesna vest od Shvedska. Od ekipata na Skvode se veli deka Jonas Kallman go napushta timot i deka zaminuva vo nekoja golema evropska ekipa. A ne e tehsko da se pretpostavi koj igrach Raul i Talant preferiraat da im bide kec vo 5-1.
Lichno bi me iznenadila nekoja treta ekipa, iako so ogled na toa shto Sigurdson ne e siguren seushte vo Barcelona, nishto chudno toa da bide i Barcelona.
--- надополнето: 28 јануари 2014 во 22:02 ---
hmmm a od nikade vo igra vlaga i Veszprem.

ај бе не плачете ебате 60 денари се...срамота е за вакви работи да се буни некој...

Другар не е за тие 60 денари, работата е да не си играат курташак, еднаш слободен влез, еднаш ќе се наплаќа, божем ќе се наполнат со пари од тие 60 денари, 1 000 евра нема да соберат. Друга работа, можеа да направат сезонски карти, можеа да бидат околу 500 денари, а не еднаш вака еднаш така, плус тие редовните да си имаа привилегии на еден начин, и најинтересното што им е со ценава што ја форсираат оваа година? :eek: 60 денари??? Стави 50 или 100-тка за побитни натпревари, или сакаат во евра (едно евро) да им плаќаме :icon_lol:

Другар не е за тие 60 денари, работата е да не си играат курташак, еднаш слободен влез, еднаш ќе се наплаќа, божем ќе се наполнат со пари од тие 60 денари, 1 000 евра нема да соберат. Друга работа, можеа да направат сезонски карти, можеа да бидат околу 500 денари, а не еднаш вака еднаш така, плус тие редовните да си имаа привилегии на еден начин, и најинтересното што им е со ценава што ја форсираат оваа година? :eek: 60 денари??? Стави 50 или 100-тка за побитни натпревари, или сакаат во евра (едно евро) да им плаќаме :icon_lol:
e добро де и да смениле...стварно мислам банално е за 60 денари да се буни човек....Убаво ни е Самс кога троши пари и носи играчи....а кога треба карта да се земе и тоа по ваква цена стварно па се буниме... И ние го претеруваме ... Сакаме Европски вардар и сакаме титули а не сме спремни карта да платиме....епа неможе така....

e добро де и да смениле...стварно мислам банално е за 60 денари да се буни човек....Убаво ни е Самс кога троши пари и носи играчи....а кога треба карта да се земе и тоа по ваква цена стварно па се буниме... И ние го претеруваме ... Сакаме Европски вардар и сакаме титули а не сме спремни карта да платиме....епа неможе така....

Не е бе брат за тие 60 денари, во еден викенд кога е сезона по 500 денари давам за утакмици (превоз карта) те сфаќам што сакаш да кажеш. Кога ја игравме последната утакмица во СЕХА со Металург што направија? Ја преместија во Борис демек повеќе карти ќе продадат, а на крајот 2 000 души немаше во сала, а Кале барем полна ќе беше... Ние тука секако ќе дадеме и 100 денари да е...

Се согласувам,но требаше да има и сезонски пакети.

Иначе 60 денари за да го гледаш Веспрем на Кале се исплати и те како се исплати.Јест да ќе беше подобро да беше гага :D,али и вака не е лошо.

Не е бе брат за тие 60 денари, во еден викенд кога е сезона по 500 денари давам за утакмици (превоз карта) те сфаќам што сакаш да кажеш. Кога ја игравме последната утакмица во СЕХА со Металург што направија? Ја преместија во Борис демек повеќе карти ќе продадат, а на крајот 2 000 души немаше во сала, а Кале барем полна ќе беше... Ние тука секако ќе дадеме и 100 денари да е...
aма добро ти даваш...ама рачунај колку не даваат....таков ние менталитетот ...глуп некако....а цените воопшто не се високи...тука е најголем проблем...иначе да сезонски сум и ја да има...подобра работа нема од тоа еднаш земаш карта и галје си немаш...па и по 1000ка да се па не е многу....ама ти викам такви сме ко народ ... Сваќам и што сакаш да кажеш ама па не е нешто страшно ниту ма цената на картите која ја ставиле.... Жално е колку пари се вложува во вардар моментално а колку не сме спремни како мнозинство сите да даваме пари за карти....

Еве пример за жениве...нели со една карта влагаа двајца и тоа доаѓаше по 50 денари од човек а гледаш можеби најјакиот состав во европа...еве сеа 100че е за еден и 200че во партер па ќе има негодувања...салата па ќе се напуни ама срамота е за вакви цени некој да се буни...ипак збориме за тимови кои се борат за врвот во европа...

Абе изгледа погрешно се разбравме јас ти и тие што напишаа пред тоа за картите. :D Јас не се бунам воопшто за цената, со години си плаќам и никогаш не сум се бунел за тоа, ехеее па за едно гостување на фудбал по 300-400 денари даваме а гледаме мизерија од фудбал, а каков ракомет гледаме во Кале/Борис. :) Мене ме нервира начинов еднаш слободен влез еднаш 60 денари, ќе се игра во Кале ќе се игра во Борис, се надевам од следна сезона ќе си имаме сезонски барем за во СЕХА лига и нема да има вакви глупости... :)

Ај бе доста го тупите :D

Кај пишувало дека ќе биде гага иначе? На официјалната веб-страна пишува дека ќе се плаќа 60 денари што е малце за Веспрем. Мене не ми се допаѓа што е во Кале и што е во 5:45 зашто нема да можам да идам, али тоа е.

Ај да наоѓате мани на големи работи, али вие зашто не било 50 денари туку било 60... Напред Вардар!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom