Луксуз

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
`AnGe|4E` напиша:
[gOJDO]за парфемот можам да ти го приуштам, а за лаптопот сеуште не. сакам да имам доволно за да можам и вакви желби да исполнувам на луксузи ко тебе

[spooky]
Јас можам и лаптопот, бејб. Јес дека ќе бидам на воздух-диета едно три месеци. Ал важно луксузот ќе ти биде обезбеден. За уште една недела нејадење, може и лаптоп и парфем заедно.

..........i devilking, :je: leleeeeeeeee blaze mene be so decki ko vas! Srcki ste! :je:

A не се сомневам во тоа :je::je:

Mad Maxx напиша:
Битна работа е да се знае што се сака и уште побитно,да се ужива во тоа што се има.

Најбитна работа т.е добитна комбинација што гарантира среќа.Ај да ти дадам едно зелено :pehar:

па нејќам луксуз доволно ми е и ова што го имам

Се што е околу мене го сметам за луксуз. И водата ја сметам за луксуз. Уживам кога ја пијам. Ееееј иам вода од чешма, прочистена, филтрирана хехеххе, луксуз е тоа. Денес колку луѓе немаат ни вода па па па...

Vo momentov luksuz sto go uzivam e noviot mobilen,pa za 2-3 nedeli si planiram nov (xixixixixi),posle sekoj vikend sto asalno gi trosam moite(iskacanja pa pa pa,obleka i sl),pa sto znam sto posakam toa dobivam,ama i ne sum nekoja sto bara ekstremno skapi i nevozmozni rab se se skromni sitnici:),a luksuz podolgo vreme sto ke go cekam e kredit za u mob,zasto rekorder sum za trosenje na kredit i pravenje tel smetki.Za u idnina moj stan kola i mn mn patuvanja :)

Би сакала да сум надвор од границите на нашава држава, сакам да сум во ПАРИЗ...тој луксуз го сакам

Кога имам поголема сума на пари секогаш ги трошам, значи се луксузирам со и сешто кога за тоа има можност. Иако пушам родео кога добијам пари чисто за да заплакнам плуќа ќе си зеам марлборо и со такви некој примери. Ама никако да купувам нешто облека или некој срања со кој ќе можам да се истаканам. Туку само уживање во дадениот момент.

Патување со автобус до Штип.
Цигари.
Море не се луксузирам уопште,порано многу го праев тоа,купуев работи колку само да ги видам,и после ги фрлам,ама сега некако не ми е интересно веке тоа.Гледам само на рационалната страна.

Можам да си дозоволам да носам I-phone i prezadovolen sum so toa a drug luksuz e da odam u Solun da pijam kafica i apnam edno giro i da si dojdam zadovolen :bip:

луксуз а??

што за НГ скинав една ваква

5000_denari,_1996-_lice.jpg

ај сеа да ве видам..

Во принцип облеката ми е луксуз. Патики, јакни, ташни, штикли.. се.
Најмногу трошам на тоа. И ја третирам ко нешто свето.
Да не почнам да набројувам што би сакала уште, despite the clothes (:

луксуз а??

што за НГ скинав една ваква

5000_denari,_1996-_lice.jpg

ај сеа да ве видам..

Што да не видиш многу "паметно и луксузно "дело си сторил"

100 evra izgorev.:uvo:

Како бе...нели ве научија да се изразувате:pos2:

како ги испари а??

на коцка ил купи облека и така нешто или само си го ладеше така шетајки и трошејќи??

Види за мене луксуз е и Лада Нива и РАВ4 сеедно ми е...ама де објасни како ги исроши парите?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom