Луксуз

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Vo momentov (iako sum uste bolna),najgolem luksuz mi pretstavuva faktot sto NE ODAM NA RABOTA!!!! Koja sreca i zadovolstvo,po studov si sedam doma i niz prozor,onaka bas,luksuzno,gledam kako vrne sneg.:)

Луксуз поима неам кој ми е

а за во иднина имам едно мало луксузче шо сакам да си го напраам едно Кругче пат околу светот Да посетам повеке државички ако не сите барем половина

Најголем што го уживам ми е компјутерот сосе интернетот.
А сакам кола. :)
За луксузи ако правиме муабет.

Paaa luksuz koj sto go imam sea mi se laptopo i kolata, a luksuz koj sto ke go imam (vo mogu brzo vreme se nadevam) e del od kukata kaj sto sum i da si pocnam sam da si ziveam :)

Луксуз моментално - што иам супербрз интернет и можам да симињам музика нонстоп :je: (ебати луксузот, тоа треба секојдневие да биде ама ај).

За понатака - едини луксуз што го сакам е да иам џакузи дома, и евентуално ако живеам во куќа сакам базен. А исто сакам да иам доволно пари за да го прошетам ЦЕЛ свет.

Луксуз? Па тоа што искачам 2 пати на ден секој ден обавезно , што можам да си дозволам кога сакам некој викенд или некое добро летување , што си купувам добра гардероба и како што кажа Тореадор ( твојот пост ме воодушеви) сето тоа уствари е луксуз што моите ми го пружиле така да за мој луксуз сеа за сеа ништо.Планирам да си дозволам еден добар луксуз во иднина да идам на постипломски у Холандија на некој добар и скап факутет.Нереален луксуз?Што знам мислам дека нема таков зошто пробувам да се водам од тоа дека еден ден со мој труд ќе имам се што ќе посакам..

П.С.Тореадор риспект -тоа уствари е и мојот вистински луксуз ..

Garfield напиша:
Сакаш јас да уплатам за мене и тебе???

:oftopic: :sekss: :sekss: :sekss: :kez: :kez: :kez: :je: :kez: :kez:
e ova e luksuz. инаку наменет уплатата беше за мери џејн, не за мене , (за да нема збунки)
p.s: заради темата , мое мислење е дека се згрешија дефинирањата на тоа шо е луксуз а што потреба.
луксуз- да не работам кога морам, да кулирам и да праам „ништо„, иако сите од страна изѕверени и изпаничени поради рокови и ASAP issues (ова не знаев на нашки да го преведам.)- и да, се луксузирам од време на време и покрај ризикот
п.п.с читајки нагоре бибика се луксузирала на ист начин, се извинувам шо се поклопи луксузот, не сум препишувал, cross my heart hope to die

Jakov напиша:
Momentalen luksuz koj si go dozvoluvam
dial-up preku surfer/surfer.
исто, ама почнав да одам во Инернет кафе, веруј поефтино е и плус ка се прошеташ малку

Мојот најголем луксуз за мене што студирам во Германија она што најмногу го сакам, а притоа не ми фали ништо, имам лаптоп имам интернет така да повеќе не ми треба.
Луксуз кој би сакал да го имам во иднина е да најдам работа кај што че го работам тоа што сакам , вистинска љубов и едно БМВ М5.

Зависи кој ти е реперот за луксуз. Се што ја поминува границата на нормален живот е луксуз...така да зависи што е за вас НОРМАЛЕН живот.

Буковец напиша:
Зависи кој ти е реперот за луксуз. Се што ја поминува границата на нормален живот е луксуз...така да зависи што е за вас НОРМАЛЕН живот.

Убаво кажано. Луксузот кој го доживувам за мене е секој нов ден,секое ново утро кое ми кажува дека живеам, секое отворање на очите со блажена насмевка и сознанието дека сакам и сум сакана, минутите кои ги поминувам пресреќна во блискоста со луѓето кои ми се СЕ на светот. Мојот луксуз е животот кој ми е подарен, здравјето, среќата и љубовта која ме исполнува и ме прави задоволна и благодарна што сум привилегирана да ја имам!:cuc::cuc:

Pa lukzus.. mi e noviot kompjuter so lcd monitor, noviot plazma tv, a za ponataka mnogu bi sakala da si kupam nekoja dobra kola i da si dozvolam nekoe vozbudlivo patuvanje. Istotaka bi sakala da imam dzakuzi ama nemam za zal.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom