Луксуз

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
У сегашнава ситуација луксуз ми е тоа што секаде идам со кола,пушам вест лајт и се ебавам со адсл.
У догледна иднина би сакал приватно стрелиште со позамашен арсенал и неограничена муниција и една кола,бесна која ке ја вадам еднаш неделно од гаража.
Но,како што кажал некој многу попаметен од мене,нема полакома работа од очите.
Битна работа е да се знае што се сака и уште побитно,да се ужива во тоа што се има.

Paaaa.....sega zasega najgolem luksuz bi mi bil eden ubav lap top i eden ubav malku poskap parfem :) Inaku podocna bi sakala da imam svoj stan i kola :wink:

`AnGe|4E` напиша:
Paaaa.....sega zasega najgolem luksuz bi mi bil eden ubav lap top i eden ubav malku poskap parfem :) Inaku podocna bi sakala da imam svoj stan i kola :wink:
за парфемот можам да ти го приуштам, а за лаптопот сеуште не. сакам да имам доволно за да можам и вакви желби да исполнувам на луксузи ко тебе

Јас можам и лаптопот, бејб. Јес дека ќе бидам на воздух-диета едно три месеци. Ал важно луксузот ќе ти биде обезбеден. За уште една недела нејадење, може и лаптоп и парфем заедно.

Постојаните патувања и колата и станот што ги купив неодамна. Тоа ми беа мои желби подолго време па моментално можам да кажам дека немам ништо друго на памет:pehar:

Тоа што одам по 3 пати на ден на кафе, мобилниот w800, и што пушам вест лајт (75 денари за цигари, ќе се обесам) :icon_lol::icon_lol:

Garfield напиша:
Бибе, тоа не е луксуз, потреба е. Луксуз е да не го правиш тоа.
Зависи за кого, за некој и многу помалку од тоа е луксуз.
Дебилна е темава, деградира

To bi bilo stanot na kej , dolgo vreme trzaf po takov :) A ne ostvaren luksuz mie a around the world trip ama ke bidit , so bi rekla baba kaj e gospod nikoj ne e :)

[gOJDO]за парфемот можам да ти го приуштам, а за лаптопот сеуште не. сакам да имам доволно за да можам и вакви желби да исполнувам на луксузи ко тебе

[spooky]
Јас можам и лаптопот, бејб. Јес дека ќе бидам на воздух-диета едно три месеци. Ал важно луксузот ќе ти биде обезбеден. За уште една недела нејадење, може и лаптоп и парфем заедно.

..........i devilking, :je: leleeeeeeeee blaze mene be so decki ko vas! Srcki ste! :je:

Luksuz....pa aj da ne pretervam ama edno Porsche Boxster, i kuka vo Montecarlo so bazen i jahta...

Mozam 1/8 (edna osmina) da si dozvolam od ova :(

Луксуз некој не поседувам моментално освен да речеме-компјутер солиден со ЛЦД монитор,звучници 2х250 вати со појачало 2х150 вати!!!
А би сакал да одам на некое патување на егзотичен остров,и да имам Доџ Вајпер-кола на соништата!!

Abe kompjuter i zvucki smetate za luksuz :)
Da recis deka imas B&W ili !JBL da... ama i to ne go smetam za golem luksuz.
E veke edno dvosedce i gliserce...no coment!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom