- Член од
- 14 февруари 2013
- Мислења
- 1.818
- Поени од реакции
- 2.395
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Би одел на лево,зш поефтин е, но супер изглед има модерен црниот,НО скапичок е малку ... ако имаш ... ЦрниотПрегледај го приврзокот 83298 Кој од овие ддва е подобар на лик ?
Би одел на лево,зш поефтин е, но супер изглед има модерен црниот,НО скапичок е малку ... ако имаш ... Црниот![]()
Moja preporaka nemoj Invicta.Прегледај го приврзокот 83298 Кој од овие ддва е подобар на лик ?
каде ова .... ако е навистина ок , амин имаш , супер ми изгледа![]()
Вредит за 700 денари?
Moja preporaka nemoj Invicta.
Kineska firma e, ja bie mnogu losa reputacija. Jes da casovnicite izgledaat prekrasno za cenata, sepak ne se voopsto trajni i kvalitetni.
Procepkaj na google malce, ima mnogu poplaki.
каде ова .... ако е навистина ок , амин имаш , супер ми изгледа![]()
Кој модел на Casio Edifice е ова,од кај го зема и колку пари ако не е тајна? Иначе прејак е,со здравје да си го носиш.
Мислам дека беше на распродажба во B Watch, и мислам дека го немаат веќе овој модел (им го нема на сајтот). Има сличен модел во My Time: http://mytime.mk/mk/products/casio-edifice/EFR-502D-8AКој модел на Casio Edifice е ова,од кај го зема и колку пари ако не е тајна? Иначе прејак е,со здравје да си го носиш.
Колку го зема и од каде,лежи ли добро на рака ?Од пред некоја недела:
![]()
Колку го зема и од каде,лежи ли добро на рака ?