- Член од
- 14 февруари 2013
- Мислења
- 1.829
- Поени од реакции
- 2.425
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Би одел на лево,зш поефтин е, но супер изглед има модерен црниот,НО скапичок е малку ... ако имаш ... ЦрниотПрегледај го приврзокот 83298 Кој од овие ддва е подобар на лик ?

Би одел на лево,зш поефтин е, но супер изглед има модерен црниот,НО скапичок е малку ... ако имаш ... Црниот

Moja preporaka nemoj Invicta.Прегледај го приврзокот 83298 Кој од овие ддва е подобар на лик ?
каде ова .... ако е навистина ок , амин имаш , супер ми изгледа
Вредит за 700 денари?

Moja preporaka nemoj Invicta.
Kineska firma e, ja bie mnogu losa reputacija. Jes da casovnicite izgledaat prekrasno za cenata, sepak ne se voopsto trajni i kvalitetni.
Procepkaj na google malce, ima mnogu poplaki.
каде ова .... ако е навистина ок , амин имаш , супер ми изгледа
Кој модел на Casio Edifice е ова,од кај го зема и колку пари ако не е тајна? Иначе прејак е,со здравје да си го носиш.
Мислам дека беше на распродажба во B Watch, и мислам дека го немаат веќе овој модел (им го нема на сајтот). Има сличен модел во My Time: http://mytime.mk/mk/products/casio-edifice/EFR-502D-8AКој модел на Casio Edifice е ова,од кај го зема и колку пари ако не е тајна? Иначе прејак е,со здравје да си го носиш.

Колку го зема и од каде,лежи ли добро на рака ?Од пред некоја недела:

Колку го зема и од каде,лежи ли добро на рака ?