Часовници

Јас прашував за мојот часовник во Б-вач. 2200 беа
Абе ајде, го претеруваат. Јас на едно место најдов нешто поевтино, не знам кој салон беше, битно е во Капитол Мол во Аеродром.

пред се мислев на квалитетот зошто прочитав киненски ... неквалитетни ...
за испорака не прашав.
Не би рекол, вакви производители не би дозволиле да имаат слаб квалитет, не поготово часовник кој кошта 600+ долари...

Јас да си кажам и тука, ако е некој заинтересисран. Ич го неам носено, две години има гаранција. Не носам со кожни ремчиња а ми е подарок. :D
41D1aWsOSnL.jpg

Јас да си кажам и тука, ако е некој заинтересисран. Ич го неам носено, две години има гаранција. Не носам со кожни ремчиња а ми е подарок. :D
41D1aWsOSnL.jpg
Колку му бараш?

Обожавам часовници...моментално иам 2,Casio Edifice така малце покласичен(ќе видам деновиве шо модел е) ии Esprit
ESPRIT-Mens-ES103631001-Varic-Chronograph-Watch.jpg

така поспортски..

Иначе исто иам изгубено/ми имаат украдено 2(еден Casio и еден Calvin Klein)...пред некој месец сакав да земам
Calvin%20Klein%20CK%20Deluxe%20Men's%20Watch%20Black.jpg

ама не ми се даваа 14.000 :cautious:

Дај некој што има 10ка да земам саат .
Има ли некој таков?

Да не знаете дали уште трае акцијата во B-Watch, 50% попуст со 10ка во индекс?

Да не знаете дали уште трае акцијата во B-Watch, 50% попуст со 10ка во индекс?

за десетка не знам, сите им се на 2 години изгледа, мојот толку има Фестина е. Можда за други модели различна е незнам. Иначе немој да земаш у верото ако идеш, по нељубезни продавачки немам видено. Додека ти го тутнат само а после нема да сакаат да ти го скратат ремчето, ја дури у чаршија одев у нивниот дуќан ради што таа мрзлата нејкеше тоа да го направи, исто и за тие од гтц сум слушнал слични приказни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom