WWE

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ми текна идеа за меч на ВМ. Evolution-Shield. Пошто ќе има премногу луѓе што нема да бидат на ВМ и ќе треба да се биде флексибилен со мечевите мора да има некој мулти-таг меч.
Приказната лесно со пишува. На Шилд им е смачено што ХХХ ги тера да прават тоа што тој сака и тоа што ги сврти меѓу себе последниов период и оп меч. Од друга страна ХХХ ќе си го викне Батиста на помош, а Ортон во меѓувреме ќе ја изгуби титулата од Сена и во размена за иден title shot ќе му се придружи на ХХХ за мечот против Шилд. Сена за титулата на ВМ ќе се сретне со Панк кој што ќе го освои РР и оп сите се среќни и задоволни (освен Брајан ама има луѓе како Брок,Шејмус,Вајат па можеби и ХБК (едит: уствари Кејн би бил добар противник можеби за Брајан) што би можеле да имаат меч со него)

C

Castiel

Гостин
Ми текна идеа за меч на ВМ. Evolution-Shield. Пошто ќе има премногу луѓе што нема да бидат на ВМ и ќе треба да се биде флексибилен со мечевите мора да има некој мулти-таг меч.
Приказната лесно со пишува. На Шилд им е смачено што ХХХ ги тера да прават тоа што тој сака и тоа што ги сврти меѓу себе последниов период и оп меч. Од друга страна ХХХ ќе си го викне Батиста на помош, а Ортон во меѓувреме ќе ја изгуби титулата од Сена и во размена за иден title shot ќе му се придружи на ХХХ за мечот против Шилд. Сена за титулата на ВМ ќе се сретне со Панк кој што ќе го освои РР и оп сите се среќни и задоволни (освен Брајан ама има луѓе како Брок,Шејмус,Вајат па можеби и ХБК (едит: уствари Кејн би бил добар противник можеби за Брајан) што би можеле да имаат меч со него)
Брајан со тејкер ? :D и конечно тој да ја прекине низата? :D е тек тогаш колку ќе биде овер...

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
После долго време го гледав Смекдаун и добар крај (y) Ќе биде интересно како ќе го букуваат Панк за ВМ, сега се вмеша и Кејн а ги има и Шилд и НАО. Изгледа дека ќе има меч со Кејн на РР или ЕЧ и ќе влезе како број 1 во Ројал Рамбл мечот. Секако нема да освои РР па може да го стват пред РР мечот во меч со Кејн да го ослабнат па после ќе ги елиминира Амброуз, Ролинс и НАО па Реинс ќе го елиминира него ( чисто или со помош на ХХХ). Ова би требало да биде неверојатно underdog booking до ВМ па се надевам дека се ќе биде испадне добро и ХХХ ќе оди целосно хил. Панк/ХХХ и Ауторити може да биде како Винс/Стон Колд фуедот. А и Стон Колд рече дека сака да биде дел он ВМ па може да го стават како судија во мечот.

А за Брајан ( па и Сина ) не знам што ќе биде ако не се врати Шон. Сина веројатно ќе има нешто со Хоган и Роди Пајпер и некој други легенди кои ќе се вратат на ВМ па не би чудело и Брајан да го вмешаат во ова некако. Но сепак мислам дека Шон ќе прифати да работи со Брајан или може Брок ќе ја освои титулата па ќе има меч Брок/Брајан.

За РР мислам дека Батиста ќе освои а Реинс, Брајан и Панк ( заедно со Батиста) би требало да бидат во последните 4. Се надевам дека Ортон/Сина ќе заврши и дека нема да ги видиме уште еднаш во фуед. Исто како пред 5 години се случуваат работите, Ортон го напаѓа татко му на Сина, Сина со промоава ја умртвува публикава ( како што беше со Флер ) и изгледа дека никој не е заинтересиран за фуедов. Леснер би требало да има краток меч со Биг Шоу а Коди и Голддаст ќе се одвојат и ќе имаат меч на ВМ.

Told ya дека е фејс Брајан :icon_mrgr:
Веројатно мислеа да го држат Брајан најмалку до РР или до ВМ но пак се премислија оти не можеа да ризикуваат и враќањето на Батиста да биде засенето.
http://www.wrestlinginc.com/wi/news/2014/0116/569284/backstage-news-on-bryan-leaving-the-wyatts/

Но како и да е добро е што сега е фејс и добива чантови како во Атитуд ерата. Тоа беше најдобрата реакција на публиката која сум ја видел во последниве 10 години.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Панк- ХХХ ќе биде на ВМ. Ова е меч чив билд-ап е започнат како прв и единствен до сега.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364

Ова првово ептен е точно, кои kick-outs at 2 ги вадеа :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
ЛЕЈДИС ЕНД ЏЕНТЛЕН БОЈС ЕНД ГРЛС ЧИЛДРЕН ОФ ООООООЛ ЕЈЏИС, ДРАГОНСКИ ПРАДЛИ БРИНС ТУ ЈИ ИТС МУЛТИ ТАЈМС ЧЕМПИОНС ОФ Д ВОООООООРЛД Д БИСТ БРОК ЛЕСНАР , Д ЕНИМАЛ БАТИСТА, ОН АЛ ЊУ РО ТУНАЈТ !!!

ЕНД ИФ ЈУ АР НАТ ДАУН УИТ ДЕТ, АЈВ ГАТ ТУ ВОРДС ВОР ЈА..

Кој друг очекува епизодава вечер да биде опасна ? :D

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Имаше потенцијал ама ништо посебно. Брок го уништуваат. Батиста ништо посебно не направи. А за Ортон да не зборуваме, катастрофа па уште и крајов на епизодава :facepalm:

А ххх сега фејс е:facepalm: Стварно не знам кој лудаци треба да се вакво нешто да прават.
--- надополнето: 21 јануари 2014 во 11:27 ---
Имаше потенцијал ама ништо посебно. Брок го уништуваат. Батиста ништо посебно не направи. А за Ортон да не зборуваме, катастрофа па уште и крајов на епизодава :facepalm:

А ххх сега фејс е:facepalm: Стварно не знам кој лудаци треба да се вакво нешто да прават.

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
И ја мислам дека Батиста ќе освои, изгледа Панк/ХХХ, Батиста/Ортон и Брок/Тејкер се заклучени за ВМ.

http://www.youtube.com/watch?v=Z5YIcMXFTs8
Се надевам дека нема да го казнат за интервјуто ( како Зиглер) и изгледа дека сите информации кои испаднаа во последно време дека wwe сако да го "изгоре" се точни.

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
И ја мислам дека Батиста ќе освои, изгледа Панк/ХХХ, Батиста/Ортон и Брок/Тејкер се заклучени за ВМ.

http://www.youtube.com/watch?v=Z5YIcMXFTs8
Се надевам дека нема да го казнат за интервјуто ( како Зиглер) и изгледа дека сите информации кои испаднаа во последно време дека wwe сако да го "изгоре" се точни.

Ма loldirtsheets овој за тоа бил казнет оној за она, глупости ретко кога погодиле нешто. Зиглер баш кажал на интервју дека го "Казниле" бидејќи бил нестрпелив и кажал дека е предобар за да џобира и поради неговото понашање го "казнија

И јас мислам дека Батиста ќе освои во моментов ради новава титула помалку фаворити ќе има за РР.

Панк изгледа со ХХХ ќе има меч.
ДБ имаше пред пар месеци меч со Ортон.
И останува Батиста или Шејмус ама не ми се веруе да е Шејмус така да ќе да е Батиста.
Мечов на хартија не изгледа интересно ама што знам не би го хејтал од сега. Сепак би преферилал друг меч ако е мејн-евент наместо Ортон-Батиста.

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
stcommunities.straitstimes.com/tv/2014/01/23/wwes-vegan-superstar-daniel-bryan-breaking-down-barriers

With WWE pay-per-view Royal Rumble this Sunday on Jan 26, 2014, (Monday morning, Singapore time), fans are desperate for Bryan to win the 30-man match which guarantees a shot at the WWE World Heavyweight Championship at Wrestlemania.

Bryan has bad news though.

"As of now, I'm not in the 30-man Royal Rumble match, I'm trying to get involved in it. (WWE) COO Triple H doesn't want me anywhere in the Royal Rumble match," explained Bryan.

in character oe shoot?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ја знаете Мариа Канелис ? Е па 2 пати ми одговори на нејзиниот AskMeAnything на редит :icon_mrgr:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Што ја праша бе ? :D
Зошто ги хејта Белите, и одговор:

I pity them. I pity their insecurity.
И второ, не знам колку знаете ама на оние shoot videa што се на јутјуб со поранешни ѕвезди има еден running joke, скоро во секое shoot interview има некој што на заебанција ќе праша "How big is Batista's dick ?" и сега некој во темава пишал нешто како " Дечки не го поставувајте ТОА прашање.." алудирајќи на ова со Батиста, и јас на заебанција пошто нели не специфираше за кое прашање мисли му пишав да не мисли на прашањето "What's the meaning of life? " и Мариа изненадувачки ми врати:

Find your happiness and leave a positive impact on the world.
Него оваа има грчко потекло ради презимево ?

Kajgana Shop

На врв Bottom