WWE

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Колку е интересна ситуацијава со Син Кара. Art imitating life.
Нели сега Син Кара е всушност Хунико така ?

Е сега пазете го ова. Хунико во Мексико прв го имал името Мистико. То ест се викал Mystico. После некое време се појавил Син Кара во друга компанија под името Mistico. Неговата компанија го регистрирала името Mistico и така Хунико требало да си го смени името бидејќи Син Кара му го украл идентитетот.

Неколку години подоцна Хунико му го зема идентитетот Син Кара на Син Кара.
Интересно.

C

Castiel

Гостин
Џеф харди ја напушти ТНА....можно е да биде во РР во јануар како изненадување...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Нема шанса, мислам деак после завршување на договорот едно 3 месеци не смеат да настапуваат во друга голема компанија.

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Брајан хил? :facepalm::facepalm::facepalm: Готово сега веројатно на ВМ ќе има меч некаде во пре шоуто со Биг Шоу:facepalm::facepalm:
--- надополнето: 31 декември 2013 во 10:06 ---
Брајан хил? :facepalm::facepalm::facepalm: Готово сега веројатно на ВМ ќе има меч некаде во пре шоуто со Биг Шоу:facepalm::facepalm:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ти реков не се надевај премногу со Брајан.. Брајан не е main-event player и тоа е факт. На ниво со Џеф Харди и Мик Фоли е.
Инаку :

Ако HBK се враќа би сакал да видам ХБК-Панк повеќе него ли ХБК-Брајан или ХХХ-Панк

Инаку Вајат не ми е за голем пуш некако.. а и Брајан не хил повеќе е како Сена кога беше во Нексус. За два месеца ќе си биде фул фејс ваљда.

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
main-event player се само оние кои ХХХ И Винс ќе ги одберат. Сега изгледа ги одбрале Reigns и Биг Е а Reigns е најмалку талентиран од сите тројца во Шилд. Лингстон е добар ама има и луѓе кои повеќе заслужија пуш од него. А Брајан ја имаше поддршката од публиката и мораа да го направат хил како и секој кои добива подобра реакција од Сина ( и со Панк и со Рајбек истото го направија ). Али треба публиката само да го поддржува и да го скандира неговото има како шо беше на Сурвивер Сериас и во Сиетал. Ама ај што го направија хил па уште и од Усос изгубија во првиот меч :facepalm: А сегментов шо го има беше катастрофа, ми изгледа дека ке направат некој нов тим со Вајат како што беше Тим хел Но.

А за ВМ сега ми изгледа дека ќе биде:
Брок/Трјкер
Батиста (РР победник :tapp:)/ Ортон
ХХХ/Панк
Сина/Хоган/Брајан/ Вајат фемили или ако Хоган не ги помине медицинските прегледи Сина/Бреј а Брајан којзнае дали и ќе има меч на ВМ.
Биг Е и Реинс против Шилд итм.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
main-event player се само оние кои ХХХ И Винс ќе ги одберат. Сега изгледа ги одбрале Reigns и Биг Е а Reigns е најмалку талентиран од сите тројца во Шилд. Лингстон е добар ама има и луѓе кои повеќе заслужија пуш од него. А Брајан ја имаше поддршката од публиката и мораа да го направат хил како и секој кои добива подобра реакција од Сина ( и со Панк и со Рајбек истото го направија ). Али треба публиката само да го поддржува и да го скандира неговото има како шо беше на Сурвивер Сериас и во Сиетал. Ама ај што го направија хил па уште и од Усос изгубија во првиот меч :facepalm: А сегментов шо го има беше катастрофа, ми изгледа дека ке направат некој нов тим со Вајат како што беше Тим хел Но.

Брок/Трјкер
ХХХ/Панк
Сина/Хоган/Брајан/ Вајат фемили или ако Хоган не ги помине медицинските прегледи Сина/Бреј а Брајан којзнае дали и ќе има меч на ВМ.
Така ти се чини. Брајан не е некој што може да води компанија а уште помалку да биде мејн-евентер неколку ППВ во серија. Брајан не мислам дека е хил. Рано е за предвидување за ВМ.

C

Castiel

Гостин

Брок/Трјкер
ХХХ/Панк
Reings добива најдобра реакција од публика од сите 3ца...има одлични мечеви а и Spear го прави боље од доста легенди ако не и го има и најдобриот спир во историјата...

и Биг Е си добива пуш пошто е овер...а и за него големина одличен е ...има добар финишер, добри потези и плус доста овер...

Брајан не е хил ...ова е сторилајн што ќе направи на Вм најверојатно меч против Вајат да има ....а и Драгон има право Брајан не е мејн евент...техника има и вади едни од најдобрите мечеви ама на Микрофон е премногу лош...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Биг И ми е претерано преценет. Реинс е добар само ради Спирот, на само баш и не знам колку би бил добар (барем во рингот, а секако ќе го пушнат). Во главном јас не сакам многу големи борачи ретко кој од нив е добар.
Не можам да го најдам мечот сега ама Кејн и Биг Шоу имаа еден интересен технички меч пред 10ина години на RAW. Дефинитивно се едни од подобрите големи борачи во историја особено Кејн, човекот е неверојатен.

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Секако дека Реинс и Лингстон ќе добиваат најдобра реакција кога најмногу се заштитени од страна на wwe. Реинс го немаат пинувано во последниве 3 мисеца сигурно па вчера и победа над Панк му дадоа. Амечевите тешко дека му се добри. Вчера катастофа ( не дека само он беше крив ) а не знам дали претходно имаше меч еден на еден. Во рингот дефинитивно послаб од сите тројца и прашање е дали има повеќе од 5 потези. Лингстон колку толку е добар во рингот и има харизма ама има и други кои заслужуваат пуш како Ролинс и Аброуз. А тешко дека ВВЕ ја гледаат реакцијата на публиката, оти Кофи веќе со години добива добра реакција па нема никаков пуш. Брајан со месеци имаше најголема поддршка па го направија хил ( истото важи и за Рајбек и Панк ). А за разлика од нив ( Брајан, Кофи и некој други ) Биг Шоу не добива никаква реакција па секоја година некако се наоѓа во МЕ, Сина/Ортон фуедов скоро и публикава да не ја интересира па секогаш се во мејн евент. А за ХХХ и да не се зборува, му чантуваат You tapped out или You suck а е најзаштитен во ВВЕ кои доби фуед против секоја топ цвезда па дури и во 2014 сеуште влегува во фуеди без разлика дали е непотребно заебување на идни цвезди ( Панк, Брајан, Харди), го предизвикува Андертејкер 2 години по ред или да работи со Брок цела година. Очигледно е дека само големите кечери добиваат пуш а оние штто се добри во рингот се остануваат во мид кард.

А Брајан може е не е баш 100% МЕ левел ама сигурно дека не се беа ни Миз ни Дел Рио кој дури и повеќе од Брајан постигнаа во кариерата. Брајан си добиваше најдобра реакција, одличен си е во рингот, на мик е и така и така ( може малку послаб од Ортон ), заради него се формираше The Authority и требаше он да си остане во фуедот или барем да имаше меч против ХХХ на ВМ каде ќе победеше.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
На Кејтлин и заврши договорот. :rolleyes:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Починала Мае Јанг. Нека почива во мир, на овој свет мислам дека дефинитивно си го проживеа сосема солидно. RIP

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Не знам дали планираа претходно или не ама мило ми е шо Брајан си остана фејс... И реакцијата на публиката (y) Се надевам дека сега ќе има голем пуш наместо некој како Реинс И Лингстон. Панк/ХХХ изгледа дека ќе биде на ВМ. Се надевам дека ќе биде добар фуед, ХХХ ќе биде фул хил ( не ко во последно време) а Панк ќе има некој shoot promos и секако сега Панк треба да победи.. Или може да има ДХ против Панк и Брајан :vozbud:
--- надополнето: 14 јануари 2014 во 10:42 ---
И Ортон/Кофи мечов со чантови Boring и you cant wrestle покажа што мислат фановите за фуедов Ортон/Сина. И прилично сум сигурен дека и Батиста/Ортон ( што веројатно ќе се случи ) пак ќе биде исто.

Kajgana Shop

На врв Bottom