НБА Сезона 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14?

• Бостон Селтикс

Гласови: 2 2,5%
  • Њујорк Никс

• Чикаго Булс

Гласови: 17 21,5%
  • Мајами Хит

Гласови: 17 21,5%
  • Сан Антонио Спарс

Гласови: 9 11,4%
  • Индијана Пејсерс

Гласови: 1 1,3%
  • Хјустон Рокетс

• Оклахома Сити Тандер

Гласови: 8 10,1%
  • Денвер Нагетс

• Лос Анџелес Клиперс

Гласови: 5 6,3%
  • Лос Анџелес Лејкерс

Гласови: 6 7,6%
  • Голденс Стејт Вориорс

Гласови: 0 0,0%
  • Бруклин Нетс

• Атланта Хоукс / Перо Антиќ

Гласови: 6 7,6%
  • Мемфис Гризлис

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Бош и Пол кај ти се?

Бош не го сакам и сите други што ги одбрав се лидери на своите екипи за во плејоф а Бош е 3 та опција во Мајами и според мене доволни се Џејмс и Вејд во тимот.Пол како и Вестбрук не ги ставив поради повредите.Нормално и Брајант може да не игра па ке се ослободи едно место.

Кога е Ал-стар отприлика , се грижам за Перо , ако е сега брзо ... ти ебам повреда :ROFLMAO:

Бош не го сакам и сите други што ги одбрав се лидери на своите екипи за во плејоф а Бош е 3 та опција во Мајами и според мене доволни се Џејмс и Вејд во тимот.Пол како и Вестбрук не ги ставив поради повредите.Нормално и Брајант може да не игра па ке се ослободи едно место.

Па Стивенсон го имаш и тој е трета опција и трет играч од Пејсерс... Плус Бош е втор најдобар играч на Мајами сезонава, во последните неколку утакмици рамо до рамо е со Леброн

Па Стивенсон го имаш и тој е трета опција и трет играч од Пејсерс... Плус Бош е втор најдобар играч на Мајами сезонава, во последните неколку утакмици рамо до рамо е со Леброн

Добро тоа е мое мислење.Според мене како најдобар тим во лигата Индијана заслужува да има 3 играчи.И Бош има добра сезона али Вејд и Џејмс се доволни од Мајами.
Инаку мислам дека Стивенсон е многу поважен играч во тимот од колку што изгледа.На негова позиција немаат замена игра многу минути асистира,собира скокови кога треба постигнува и кошови и сите мали работи во одбрана и напад ги прави што не се приметуваат и придонесува многу енергија во играта.Ги гледав една утакмица баш кога не играше и ја загубија таа утакмица Индијана како да беа друг тим без него.

Стивенсон сезонава е единствен играч со 3 трипл дабл утакмици,има и актрактивни потези ко за на ол стар :icon_mrgr:
а пред три сезони 40ти пик беше

На Стивенсон до вчера главна преокупација му беше,да го провоцира Леброн на терен,и на твитер.Ама ете дојде време да се збори за неговите кошаркарски вештини,ама јбг си работи дечкото.

Шо му е на Телетович бе :vozbud:

62 рекорд во МСГ ама не ми се верува дека може да стигне до 80ката на Брајант.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom