Пропорции на пенисот - задоволство или болка?

• Креатор на темата Креатор на темата ~BaruM~BaRum~
  • Време на започнување Време на започнување
Некој има проблем со контролата на апетитот.

Он: моето искуство во РЛ кажува дека мажите кои легнале многу жени во животот(мислам дека ги викавте бед гајс или бед бојс, не ми текнува) никогаш не се пофалиле за големината на својот пенис или воопшто не прават муабет на таа тема. За разлика од просечните бета и тета мажи, кои го отекоа со тоа колкав им бил курот, како да ми е важен тој податок во животот. Мислам стварно, ви личи на нормален муабет ова-Еј брат, за овие две години ми пораснал 5 сантима:facepalm: Е има и такви. Или- Еј чоек, не можам да и го ставам цел, само до пола, многу ја боли. Тоа доволно кажува дека дечкото нема легнато жена во животот.

Некој има проблем со контролата на апетитот.

Он: моето искуство во РЛ кажува дека мажите кои легнале многу жени во животот(мислам дека ги викавте бед гајс или бед бојс, не ми текнува) никогаш не се пофалиле за големината на својот пенис или воопшто не прават муабет на таа тема. За разлика од просечните бета и тета мажи, кои го отекоа со тоа колкав им бил курот, како да ми е важен тој податок во животот. Мислам стварно, ви личи на нормален муабет ова-Еј брат, за овие две години ми пораснал 5 сантима:facepalm: Е има и такви. Или- Еј чоек, не можам да и го ставам цел, само до пола, многу ја боли. Тоа доволно кажува дека дечкото нема легнато жена во животот.
пушти ги сељачишта,со 5 цм се трескаат од земја.

И 10 сантима нека ми е,само да се искршам од ебење.
--- надополнето: 23 декември 2013 во 16:22 ---
И 10 сантима нека ми е,само да се искршам од ебење.

Просекот е 20 цм. И не е важна големината, поважна е техниката. :pipi:

да ова е просек на горилите во Золошка .... :pos: или ти женска да не си читала просек на актерите од Блазерс дека им 20 ....:ROFLMAO:
--- надополнето: 23 декември 2013 во 18:09 ---
Абе , ја негде иам читано као ..... од 0-3 или од 0-4 мал , од 4-6 просек над 6 голем ? (инчи) ? мада ме мрзи да барам линкови сеа :D

ја мислев ке кажеш сантима :pos:
--- надополнето: 23 декември 2013 во 18:12 ---
За вас е лесно, големо ќе најдете ама за тесно ние ќе мораме во Азија...

Или имаш основни школи,градинки ....од тесно потесно здравје :icon_mrgr:

Нема шанса..просекот е околу 14 - 15 цм

Друже Петок е, ќе му ја заебиш вечерта со информацијава. Нека се радува човекот...море колку сте безобразни значи
sumo.gif

Ај не се карајте. Доаѓам на повик и мерам.Дискреција загарантирана.
Кв стар мајстор.Picture 826.jpg Picture 823.jpg Picture 825.jpg со свој алат по ЈУС

Imam 14 godini i penisot mi e dolg 13.5 cm dali toa e dobro za ovie godini ili pak e malku a debelinata e 4 cm

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom