Пропорции на пенисот - задоволство или болка?

• Креатор на темата Креатор на темата ~BaruM~BaRum~
  • Време на започнување Време на започнување
se znae, kolku godini tolku cm, sekako vo miruvanje se misli

Дебелината е мн. поважна од должината,

дебелината се мери овака, со еластично што се витка, шнајдерско метро се мери најдобро........... колку подебел толку поисполнета вагина и поголемо уживање :cool:
m2.JPG
13 here
а јас пак си реков поише од 7 нема да ми е :D[DOUBLEPOST=1437027303][/DOUBLEPOST]
se znae, kolku godini tolku cm, sekako vo miruvanje se misli
а до колку години ? :D
јас на пример сум 23 и си го немам мерено уште ајде ќе исчекам на 24 ќе го мерам...

Aбе до кога со овие детски муабети бре луѓе, големини, техники, дебелини,должини :pos:, секогаш ме изнасмева оваа тема. Повеќето женски не ни знаат што е техника оти во живот не искусиле добар секс ,затоа што мажите и не знаат како да ги задоволат, а пак и мажите не се криви затоа што никој и не не учи (нема сексуално образование), па кој сам се решил да се научи да стане добар љубовник, било од книги или искуство, жените кои ќе имаат среќа да го запознаат и имаат секс со него, ќе им биде најдобар љубовник во животот.

Е сега, до сите жени на овој свет, бринети и плавуши, тенки или заоблени, нимфоманки или девици, неколку збора:

1. Мажите НЕМААТ "меџик стик" за да го направат нивниот "стик" дебел и долг каков што сакаат, како што и вие жените немате меџик стик за да ги корегирате вашите цициња како што сакате. Испаѓа дека природата гадно ги заебала повеќето мажи што им дала просечни алати, за да не можат да задоволат жена во кревет,бидејќи “наводно“ просечните се бескорисни? Што би рекол Кили, ма немој да ме јебеш;

2.СЕКОЈ дечко што има кур може да задоволи жена. Лично, мојот алат е некаде пет-шеснаесет цм долг, и не е мн дебел (просечен кур, ништо посебно). Ама кога ќе и го разработам горниот ѕид на пичето со прстите за време на предигра, и ќе сврши 2-3 пати, па кога ке и удрам јако, доминантно и жестоко ебење со многу перверзно зборење (и го стимулираш умот), вриска како луда и не знае колку пати ми свршила на курот, и никогаш не и е доста и сака уште.

Дечки, ако уште не сте убедени, еве ви подолу еден линк од едно многу добро видео кои ќе ви ги разреши сите дилеми. Ако имате кур и ви работи, имате се што ви треба да ја оставите дотичната без зборови, и да ве фали кај другарките колку сте јаки ебачишта.

https://www.youtube.com/watch?v=zJceN0mBP24

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom