- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 7.572
- Поени од реакции
- 4.239
michael owen @themichaelowen
4m
So, Juan Mata is on the verge of a move to United. A little dickie bird tells me there is more good news for United fans coming soon!Смени Гундоган со Видал и тоа е тоа јас сум задоволенКерик - Гундоган
Руни Мата
Ван Перси
not bad.![]()
Добра финта....
Ова е изгледа за руни договоротmichael owen @themichaelowen
4m
So, Juan Mata is on the verge of a move to United. A little dickie bird tells me there is more good news for United fans coming soon!
Најверојатно е тоа ама можеби сега со повредата на Керик против Сандерленд во купот можеби да земат и некој од средината ама не некое големо засилување како Видал или Гундоган туку некој за backup како Гуарин или Кабаје.Ова е изгледа за руни договорот
Најверојатно е тоа ама можеби сега со повредата на Керик против Сандерленд во купот можеби да земат и некој од средината ама не некое големо засилување како Видал или Гундоган туку некој за backup како Гуарин или Кабаје.
Цело време му е тој твитеротhttps://twitter.com/hazardeden10
Официјалниот твитер на Азар сега е hazardeden10, guess who носеше 10-ка во Челзи до вчера![]()
Не ми се свиѓа што пишал нешо за трампа со чичаРади тоа што Керик се повредил Огден вика дека ќе сме виделе каква е ситуацијата со Гуарин
Од 12 е прегледот ,до 15 ке биде ,ваљдаАјде бе уште нема ништо![]()
Не ми е јасно што ќе му праат 3 саата систематски.... Да не врти на точак 90 минути????Не ми се свиѓа што пишал нешо за трампа со чича
--- надополнето: 24 јануари 2014 во 11:14 ---
Од 12 е прегледот ,до 15 ке биде ,ваљда![]()