Фан Клуб: Челзи

UNKNOWN_ARTIST

Blue is the colour!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
892
Поени од реакции
555
Нашиве под бонус ќе понудат појше него од понудава, следна мета се кладам дека ќе им биде Шо и за него ќе лупнат 30 милиони + бонуси.:pos:

Баш така. А после тоа денеска со нашиве ништо нема да ме чуди повеќе.

Иначе почнаа веќе на големо со шпекулацииве за евентуални замени за Мата. Прво Сала, па сега Гризман од Сосиедад, и Баркли од Евертон. До утре уше неколку имиња и така...само никако за враќање на талентите кои ги пуштивме во поход низ европа...

Само се надевам овие нашиве имаат веќе план шо и како понатаму, и како ќе ги инвестираат милиончињата од Мата. Дали во напаѓач или нешто друго допрва ќе видиме.

Ме плаши и една работа. Атмосферата на Мостот, после ова. Ќе има реквизити викендот, ќе има и песни, само какви ќе видиме и тоа.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.091
Поени од реакции
2.039
Бреј што гужва се створи во фан клубов, по месец дена пишувавме по една страница сега неможе човек да стигне да прочита...
Ах бе Мата за се си ти крив, дај потпишувај веќе... Змејски дај бе смени му го пенкалото вика дека не му пишувало.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Не заслужи да биде (како што се надевавме) наследникот на Зола и побара трансфер во Јунајтед..Со (не)среќа нека му е во новата екипа и нека ужива во ЛШ додека може..

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.091
Поени од реакции
2.039
Не заслужи да биде ,како што се надевавме - наследникот на Зола и побара трансфер во Јунајтед..Со (не)среќа нека му е во Јунајтед..
Вика дека му се здрвил газот од многу седење на клупа, ама знам дека лаже клупата на Стемфорд е многу удобна.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
@Дечкото што прееска пишуваше за мојот пост во Јунајтед, извини нема да ви пишам ништо следен пат кај вас во фан клуб знам дека во моментов може да си замине вашиот најдобар играч па ќе ви пишам во подобри денови кога ќе купите некој играч.
--- надополнето: 23 јануари 2014 во 01:55 ---
Али како сте ми смешни цел ден тоа е чудо едно :D
Салах ќе го наследи Зола.:D
Нов менаџер на Вотфорд ќе биде ? :eek:

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.350
Поени од реакции
14.019
Ах да и да се надоплонам дека Мурињо беше повеќе од јасен дека не сака да си оди Мата.

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.350
Поени од реакции
14.019
Баш така. А после тоа денеска со нашиве ништо нема да ме чуди повеќе.

Иначе почнаа веќе на големо со шпекулацииве за евентуални замени за Мата. Прво Сала, па сега Гризман од Сосиедад, и Баркли од Евертон. До утре уше неколку имиња и така...само никако за враќање на талентите кои ги пуштивме во поход низ европа...

Само се надевам овие нашиве имаат веќе план шо и како понатаму, и како ќе ги инвестираат милиончињата од Мата. Дали во напаѓач или нешто друго допрва ќе видиме.

Ме плаши и една работа. Атмосферата на Мостот, после ова. Ќе има реквизити викендот, ќе има и песни, само какви ќе видиме и тоа.
Ако го донесат Баrкли, им простувам :LOL:

Kajgana Shop

На врв Bottom