H
HoT IcE
Гостин
На нас ни треба играч како Тал Бен Хаим или Буларуш. Не овие денес изветреани таленти како Мата.
Нашиве под бонус ќе понудат појше него од понудава, следна мета се кладам дека ќе им биде Шо и за него ќе лупнат 30 милиони + бонуси.![]()
Дај молим те не се лепи како мува на гомно.Резерва.
Вика дека му се здрвил газот од многу седење на клупа, ама знам дека лаже клупата на Стемфорд е многу удобна.Не заслужи да биде ,како што се надевавме - наследникот на Зола и побара трансфер во Јунајтед..Со (не)среќа нека му е во Јунајтед..
@Дечкото што прееска пишуваше за мојот пост во Јунајтед, извини нема да ви пишам ништо следен пат кај вас во фан клуб знам дека во моментов може да си замине вашиот најдобар играч па ќе ви пишам во подобри денови кога ќе купите некој играч.Резерва.
Нов менаџер на Вотфорд ќе биде ?Салах ќе го наследи Зола.![]()
Менаџер-играч, нема да им го дадеме на позајмица само на клупа да седи.
Нов менаџер на Вотфорд ќе биде ?![]()
Ако го донесат Баrкли, им простувамБаш така. А после тоа денеска со нашиве ништо нема да ме чуди повеќе.
Иначе почнаа веќе на големо со шпекулацииве за евентуални замени за Мата. Прво Сала, па сега Гризман од Сосиедад, и Баркли од Евертон. До утре уше неколку имиња и така...само никако за враќање на талентите кои ги пуштивме во поход низ европа...
Само се надевам овие нашиве имаат веќе план шо и како понатаму, и како ќе ги инвестираат милиончињата од Мата. Дали во напаѓач или нешто друго допрва ќе видиме.
Ме плаши и една работа. Атмосферата на Мостот, после ова. Ќе има реквизити викендот, ќе има и песни, само какви ќе видиме и тоа.
Немам време да читам се ама од тоа малце што погледав добри се...Али како сте ми смешни цел ден тоа е чудо едно![]()
Јас знам за мене, за вас не знам.Abe olabavete neka fati upm ako saka...tuku kazete ke polozome nekoj ispit ili slabo ?
Abe olabavete neka fati upm ako saka...tuku kazete ke polozome nekoj ispit ili slabo ?