Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.553
Поени од реакции
15.045
Замислете против Тромзо и Лудогорец нареден септември

Јанузај - Кагава/Руни - Мата
- РвП -

:vozbud:

Уште дефанзивец и обавезно добар играч во средина, па Манчестер Јунајтед може да се надева поврно на успех во Европа. А сигурен сум дека ќе бидат купени... а и бек еден.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.052
Поени од реакции
68.045
Koлку сум само убеден дека Мурињо има да го стопира трансферов, не сте свесни.
Ке ни ги потроши сите ресурси и време кон Мата, играч кој не верувам дека ке го добиеме.

Едина причина зашто би ни го продал Мурињо и се надевам дека е можно да се оствари е што не не гледа како конкуренти за титула, нешто што го изјави во последното негово пост меч интервју и сумата на пари...

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Ic ne mi se zbori pred raka, ama :vozbud:

Ne samo sto ke digne moral vo klubot nego i ke vidat deka nema igranje kurtasak so Mojso pa ima da oraat site do eden na teren.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.423
Поени од реакции
26.427
Мојс е можно да намине в петок во Менхенгладбах за натпреварот со Баерн да ги гледа Патрик Херман и Крусе. :)

Член од
5 август 2008
Мислења
6.017
Поени од реакции
5.342
Мојс е можно да намине в петок во Менхенгладбах за натпреварот со Баерн да ги гледа Патрик Херман и Крусе. :)
Гоа има поназад ова :D
херман е долично крило и подобар избор од Крусе зборед мене до сеа колку што имам гледано!
Ти ко што пратиш повеќе бундес што ќе кажеш за овие двајца ?

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Mopе познавајќи го Мојс, ништо чудно да изненади со некоја понуда за Лам, Швајнштајгер и Рибери у пакет. :D

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.851
Поени од реакции
5.178
Koлку сум само убеден дека Мурињо има да го стопира трансферов, не сте свесни.
Ке ни ги потроши сите ресурси и време кон Мата, играч кој не верувам дека ке го добиеме.

Едина причина зашто би ни го продал Мурињо и се надевам дека е можно да се оствари е што не не гледа како конкуренти за титула, нешто што го изјави во последното негово пост меч интервју и сумата на пари...
Читав анализа во весник за трансферот на Мата, дека Мурињо најверојатно ќе го продаде затоа што Челси повеќе немаат утакмици со Ман Утд, а и Мата несмее да игра во ЛШ така да нема да игра евентуално против Челси таму.Плус е тоа што може Мата да им прави проблеми со голови и асистенции на Ман Сити, Арсенал и Ливпул.
Исто во анализата имаше спомнато дека во клаузулата на Лукаку стои дека несмее да игра против Челси додека е во Евертон, а со тоа што дава многу голови уствари ќе му помогне на Челси кои Евертон не го гледаат како конкурент.
Го споредуваат Мурињо со Макијавели. :D

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.423
Поени од реакции
26.427
Гоа има поназад ова :D
херман е долично крило и подобар избор од Крусе зборед мене до сеа колку што имам гледано!
Ти ко што пратиш повеќе бундес што ќе кажеш за овие двајца ?
Па Крусе не е крило за да велиш дека Херман е подобар избор. Крусе може како полушпиц или во напаѓачка формација со уште еден напаѓач покрај него. Али да во вашиот случај Херман е подобар избор, а од Крусе можете многу подобри играчи да најдете.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.366
Поени од реакции
26.418
Го споредуваат Мурињо со Макијавели. :D
Мурињо за останатите од Премиер лигава е комбинација од Макијавели и Сун-цу. Само среќа по Јунајтед стариот е уште жив. Па може да склопи нешто зимава. Оваа активност личи како од него да е диригирана. :D

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Won't happen. Ќе ми биде после тешко да ве гледам со скршени срца. :)

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.851
Поени од реакции
5.178
Мурињо за останатите од Премиер лигава е комбинација од Макијавели и Сун-цу. Само среќа по Јунајтед стариот е уште жив. Па може да склопи нешто зимава. Оваа активност личи како од него да е диригирана. :D
Па го нема на трибини во последно време сигурно влече конци некаде. :D
Ептен ме зачуди изјавата на Гери Невил, демек играч како Мата не му требал на Утд, требало да одат по некој big player. Си викам на кои дроги е човеков, баш играч како Мата им е сега најпотребен на Утд, but it's Gary Neville so...:)

Член од
24 март 2010
Мислења
15.366
Поени од реакции
26.418
Па го нема на трибини во последно време сигурно влече конци некаде. :D
Ептен ме зачуди изјавата на Гери Невил, демек играч како Мата не му требал на Утд, требало да одат по некој big player. Си викам на кои дроги е човеков, баш играч како Мата им е сега најпотребен на Утд, but it's Gary Neville so...:)
Гери Невил го гледа Мата како играч во класичната 4-4-2. Тие од златната генерација на Ферги само таа ја знаат. :D Затоа Англија поминува на големи првенства како што поминува. Време е да се менуваат тие метузалемските остатоци. И убаво е да се почне со Мата, ама да не се залетуваме. Мурињо е во прашање, кој знае што комбинации ќе изврти низ глава...

Kajgana Shop

На врв Bottom