Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Замислете против Тромзо и Лудогорец нареден септември

Јанузај - Кагава/Руни - Мата
- РвП -

:vozbud:

Уште дефанзивец и обавезно добар играч во средина, па Манчестер Јунајтед може да се надева поврно на успех во Европа. А сигурен сум дека ќе бидат купени... а и бек еден.

Koлку сум само убеден дека Мурињо има да го стопира трансферов, не сте свесни.
Ке ни ги потроши сите ресурси и време кон Мата, играч кој не верувам дека ке го добиеме.

Едина причина зашто би ни го продал Мурињо и се надевам дека е можно да се оствари е што не не гледа како конкуренти за титула, нешто што го изјави во последното негово пост меч интервју и сумата на пари...

Ic ne mi se zbori pred raka, ama :vozbud:

Ne samo sto ke digne moral vo klubot nego i ke vidat deka nema igranje kurtasak so Mojso pa ima da oraat site do eden na teren.

Мојс е можно да намине в петок во Менхенгладбах за натпреварот со Баерн да ги гледа Патрик Херман и Крусе. :)

Мојс е можно да намине в петок во Менхенгладбах за натпреварот со Баерн да ги гледа Патрик Херман и Крусе. :)
Гоа има поназад ова :D
херман е долично крило и подобар избор од Крусе зборед мене до сеа колку што имам гледано!
Ти ко што пратиш повеќе бундес што ќе кажеш за овие двајца ?

Mopе познавајќи го Мојс, ништо чудно да изненади со некоја понуда за Лам, Швајнштајгер и Рибери у пакет. :D

Koлку сум само убеден дека Мурињо има да го стопира трансферов, не сте свесни.
Ке ни ги потроши сите ресурси и време кон Мата, играч кој не верувам дека ке го добиеме.

Едина причина зашто би ни го продал Мурињо и се надевам дека е можно да се оствари е што не не гледа како конкуренти за титула, нешто што го изјави во последното негово пост меч интервју и сумата на пари...
Читав анализа во весник за трансферот на Мата, дека Мурињо најверојатно ќе го продаде затоа што Челси повеќе немаат утакмици со Ман Утд, а и Мата несмее да игра во ЛШ така да нема да игра евентуално против Челси таму.Плус е тоа што може Мата да им прави проблеми со голови и асистенции на Ман Сити, Арсенал и Ливпул.
Исто во анализата имаше спомнато дека во клаузулата на Лукаку стои дека несмее да игра против Челси додека е во Евертон, а со тоа што дава многу голови уствари ќе му помогне на Челси кои Евертон не го гледаат како конкурент.
Го споредуваат Мурињо со Макијавели. :D

Гоа има поназад ова :D
херман е долично крило и подобар избор од Крусе зборед мене до сеа колку што имам гледано!
Ти ко што пратиш повеќе бундес што ќе кажеш за овие двајца ?

Па Крусе не е крило за да велиш дека Херман е подобар избор. Крусе може како полушпиц или во напаѓачка формација со уште еден напаѓач покрај него. Али да во вашиот случај Херман е подобар избор, а од Крусе можете многу подобри играчи да најдете.

Го споредуваат Мурињо со Макијавели. :D

Мурињо за останатите од Премиер лигава е комбинација од Макијавели и Сун-цу. Само среќа по Јунајтед стариот е уште жив. Па може да склопи нешто зимава. Оваа активност личи како од него да е диригирана. :D

Won't happen. Ќе ми биде после тешко да ве гледам со скршени срца. :)

Мурињо за останатите од Премиер лигава е комбинација од Макијавели и Сун-цу. Само среќа по Јунајтед стариот е уште жив. Па може да склопи нешто зимава. Оваа активност личи како од него да е диригирана. :D

Па го нема на трибини во последно време сигурно влече конци некаде. :D
Ептен ме зачуди изјавата на Гери Невил, демек играч како Мата не му требал на Утд, требало да одат по некој big player. Си викам на кои дроги е човеков, баш играч како Мата им е сега најпотребен на Утд, but it's Gary Neville so...:)

Па го нема на трибини во последно време сигурно влече конци некаде. :D
Ептен ме зачуди изјавата на Гери Невил, демек играч како Мата не му требал на Утд, требало да одат по некој big player. Си викам на кои дроги е човеков, баш играч како Мата им е сега најпотребен на Утд, but it's Gary Neville so...:)

Гери Невил го гледа Мата како играч во класичната 4-4-2. Тие од златната генерација на Ферги само таа ја знаат. :D Затоа Англија поминува на големи првенства како што поминува. Време е да се менуваат тие метузалемските остатоци. И убаво е да се почне со Мата, ама да не се залетуваме. Мурињо е во прашање, кој знае што комбинации ќе изврти низ глава...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom