Омилен пост на Сунѓерот Боб

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
доста бе ти со џакетчето, смотан еден си го заеба, кај помош ти давам па и уште маркетинг ми прајш......жити синџирите на аватар
Му читаш професија земјоделец :) ваљда по нивине негде ја има сјебано јакницата ја закачил на некој трн :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Не е трол туку е убер трол :icon_mrgr:
Каква животна приказна извади, се преселил од Скопје во Гостивар, пошто таму нашол работа. Немој да ме јебеш, ќе се пресели некој од Скопје во Гостивар, кога ќе си го видам тилот :pos:
Тежок тролјанин!
За добра плата не гледам зошто не би се преселил во гостивар.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Македонец ќе добие добра плата во Гостивар, yea sure (y)
Па во Гостивар има многу албанци, можно е албанец од странство да дошол во стариот крај да си отворил некое бизнисче и оп вработува сунѓери :D

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
На темата ,,Фрли по членот над тебе со..."
Нешто ептен расплукан Боб.
Со рканица:D
И не би бил Сунгерот тој што е ако не следува вакво нешто.

Aко фрлам со чкљ по тебе че видиш убо!:icon_lol:
Maмо мамо, ме удија со чкљ по глава.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.451
Поени од реакции
58.840
Зашто yeah sure? Зар нема приватни фирми во Гостивар кај што вработените по способности влагаат на работа?
Па да...
Можеби брои производи во некој магацин.
За тоа е високо квалификуван ;) :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.934
Поени од реакции
73.462
Зашто yeah sure? Зар нема приватни фирми во Гостивар кај што вработените по способности влагаат на работа?
Исто колку што има во Скопје, или во било кој друг град во земјава.
Без навреда, ама тие што се селат од Скопје 99% одат во странство. Нема логика некој од Скопје да се сели во друг град, кога Скопје сигурно има многу повеќе што да му понуди.
Особено не во Гостивар. Зошто? Затоа што Македонците кои не живееле меѓу Албанци во минатото, никогаш не би купиле куќа во Албанско маало. Становите во Чаир се поефтини, па уште не сум чул Македонец од Аеродром, Кисела Вода, Центар или било каде, да се пресели во Чаир во последниве 10 години.

Така да, освен измислена приказна, друго ништо не може да биде.

Ама барем си трола без да навреди некој, не се закача со други членови, не е напорен, така да нека си тера што е до мене. И онака барем едно 20-тина активни јузери во моментов се тролови и не ме чуди сите акаунти да се на 2-3 ликови од минатото кои постојано се враќаат на форумот :pos:

Ф

Флеш

Гостин
Спонџ треба да се тужи за копирајтс на туѓа работа ....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Точна е тезата на Коњаникот, трол е Сунѓер, дупли, ватевр. На почетокот си викаш ај игнорантен е ама после почнува да станува ептен преочигледно дека е трол :)

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.858
Поени од реакции
8.416
Камо среќа да се сите како „сунѓерот БОБ“
сите кога бегаат од западна се уште наша Македонија,тој сунгерот БОБ,отишол таму да работи,ни страв ни перде и тоа во еден Гостивар (на времето дувло балистичко)
Друже, ти си втората легенда на форумот, после сунѓерот, нема потреба да му завидуваш, блиску сте :)

Kajgana Shop

На врв Bottom