Омилен пост на Сунѓерот Боб

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
Камо среќа да се сите како „сунѓерот БОБ“
сите кога бегаат од западна се уште наша Македонија,тој сунгерот БОБ,отишол таму да работи,ни страв ни перде и тоа во еден Гостивар (на времето дувло балистичко)

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Жаба :)

Дај Анчо и други слики да погодуваме...... играва е како среќни коцки со Драган Вучиќ :D:D:D:D:D:D:D
од денес ова ме мрзи да барам од други денови инаку ги има многу.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Тема: Новиот закон за уредување на рокови за намирување на паричните обврски при деловни трансакции
Мене ми се чини за поволен и добар, но колку ќе биде ефикасен останува да видиме :)

Член од
16 октомври 2013
Мислења
80
Поени од реакции
58
Камо среќа да се сите како „сунѓерот БОБ“
сите кога бегаат од западна се уште наша Македонија,тој сунгерот БОБ,отишол таму да работи,ни страв ни перде и тоа во еден Гостивар (на времето дувло балистичко)
Јас живеам во Тетово. Повеќе Албанци (тоа е твојот страв) да можам би побегнал. Не заради нив, за поголеми шанси за работа. Сеуште идам у школо ама кога ќе завршам би сакал да побегнам од државава.

Што би рекол Игор Џамбазов: Не се издржва ова појќе, не се издржва

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
А чекај, од каде е по потекло Бобче? Знае некој?

P

parvati

Гостин
А он чекај пости ли па да иам његоф омилен пост
Ваљда тј лани петак спрема суботу, велику, велигденску
Ја неам појма кој е Боб, иам само пречустфо дека му вадиф муабет дека е мало дете, а дека му стављаф чин дека е фејврит. Ваљда е и двете, малце поише фторото
Здрао Боб ја сам Парва, неам појма што си напишаја некад негде

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Ок сериозно. Што е финтава ? Гледам по сите теми Сунѓеров го спомуваат а до сега му немам видено пост што е за сеир фаќање, може некој да ме просветли ?

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.765
Поени од реакции
20.485
Ок сериозно. Што е финтава ? Гледам по сите теми Сунѓеров го спомуваат а до сега му немам видено пост што е за сеир фаќање, може некој да ме просветли ?
Како бе не :) :) :) :) :) :) :) :coffee:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
да пробам најпросто да ти објаснам, постовите му се "неутрални" ко мислиш од Швајцарија постира. Еве види го постот Леандра што го ставила :D не му се смешни постовите туку се некако Кептн Обвиус.

му го памтам првиот пост на Боб, беше за Империја песната за евровизија, сите ругаат и се избацува Боб и вика "песнава е убава :) " во тој стил, и Леандра па му вика дете ти очи, уши нешто? :pos: Знаев дека ќе е легенда :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
да пробам најпросто да ти објаснам, постовите му се "неутрални" ко мислиш од Швајцарија постира. Еве види го постот Леандра што го ставила :D не му се смешни постовите туку се некако Кептн Обвиус.

му го памтам првиот пост на Боб, беше за Империја песната за евровизија, сите ругаат и се избацува Боб и вика "песнава е убава :) " во тој стил, и Леандра па му вика дете ти очи, уши нешто? :pos: Знаев дека ќе е легенда :D
Нешто во стил на прашање "Дали Македонија е добра земја за живеење ? " би пишал:
Па не знам можеби е можеби и не е некои викаат не е некои викаат е ама не знаеме здравје боже еден ден ќе дознаеме нешто.
? :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Нешто во стил на прашање "Дали Македонија е добра земја за живеење ? " би пишал:
Па не знам можеби е можеби и не е некои викаат не е некои викаат е ама не знаеме здравје боже еден ден ќе дознаеме нешто.
? :D
Nailed it, son.

Kajgana Shop

На врв Bottom