од денес ова ме мрзи да барам од други денови инаку ги има многу.Жаба
Дај Анчо и други слики да погодуваме...... играва е како среќни коцки со Драган Вучиќ
Мене ми се чини за поволен и добар, но колку ќе биде ефикасен останува да видиме
Јас живеам во Тетово. Повеќе Албанци (тоа е твојот страв) да можам би побегнал. Не заради нив, за поголеми шанси за работа. Сеуште идам у школо ама кога ќе завршам би сакал да побегнам од државава.Камо среќа да се сите како „сунѓерот БОБ“
сите кога бегаат од западна се уште наша Македонија,тој сунгерот БОБ,отишол таму да работи,ни страв ни перде и тоа во еден Гостивар (на времето дувло балистичко)
Саше политико ? Катерина ? ти ли сиМене баш ми годи.... подобро сите да те знаат, одколку никој
Како бе неОк сериозно. Што е финтава ? Гледам по сите теми Сунѓеров го спомуваат а до сега му немам видено пост што е за сеир фаќање, може некој да ме просветли ?
да пробам најпросто да ти објаснам, постовите му се "неутрални" ко мислиш од Швајцарија постира. Еве види го постот Леандра што го ставила не му се смешни постовите туку се некако Кептн Обвиус.Ок сериозно. Што е финтава ? Гледам по сите теми Сунѓеров го спомуваат а до сега му немам видено пост што е за сеир фаќање, може некој да ме просветли ?
44.510
Нешто во стил на прашање "Дали Македонија е добра земја за живеење ? " би пишал:да пробам најпросто да ти објаснам, постовите му се "неутрални" ко мислиш од Швајцарија постира. Еве види го постот Леандра што го ставила не му се смешни постовите туку се некако Кептн Обвиус.
му го памтам првиот пост на Боб, беше за Империја песната за евровизија, сите ругаат и се избацува Боб и вика "песнава е убава " во тој стил, и Леандра па му вика дете ти очи, уши нешто? Знаев дека ќе е легенда
Nailed it, son.Нешто во стил на прашање "Дали Македонија е добра земја за живеење ? " би пишал:
Па не знам можеби е можеби и не е некои викаат не е некои викаат е ама не знаеме здравје боже еден ден ќе дознаеме нешто.
?
Тогаш што бара со 22 години во второ одделениеод лани му е песничкава