- Член од
- 28 мај 2009
- Мислења
- 3.361
- Поени од реакции
- 3.963
Му читаш професија земјоделецдоста бе ти со џакетчето, смотан еден си го заеба, кај помош ти давам па и уште маркетинг ми прајш......жити синџирите на аватар
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Му читаш професија земјоделецдоста бе ти со џакетчето, смотан еден си го заеба, кај помош ти давам па и уште маркетинг ми прајш......жити синџирите на аватар
Да не дај пари за нова.....Му читаш професија земјоделецваљда по нивине негде ја има сјебано јакницата ја закачил на некој трн
![]()
Или тоа или е трол level неразбирлив за инкарнантите.тој не е трол бре, по карактер си е таков.
За добра плата не гледам зошто не би се преселил во гостивар.Не е трол туку е убер трол
Каква животна приказна извади, се преселил од Скопје во Гостивар, пошто таму нашол работа. Немој да ме јебеш, ќе се пресели некој од Скопје во Гостивар, кога ќе си го видам тилот
Тежок тролјанин!
Македонец ќе добие добра плата во Гостивар, yea sureЗа добра плата не гледам зошто не би се преселил во гостивар.
Па во Гостивар има многу албанци, можно е албанец од странство да дошол во стариот крај да си отворил некое бизнисче и оп вработува сунѓериМакедонец ќе добие добра плата во Гостивар, yea sure![]()
Со пљунка![]()
И не би бил Сунгерот тој што е ако не следува вакво нешто.Со рканица![]()
Со Чкљ![]()
Остај аман, Скопје е света земја, кај смее да се напушти.За добра плата не гледам зошто не би се преселил во гостивар.
Зашто yeah sure? Зар нема приватни фирми во Гостивар кај што вработените по способности влагаат на работа?Македонец ќе добие добра плата во Гостивар, yea sure![]()
Па да...Зашто yeah sure? Зар нема приватни фирми во Гостивар кај што вработените по способности влагаат на работа?
Исто колку што има во Скопје, или во било кој друг град во земјава.Зашто yeah sure? Зар нема приватни фирми во Гостивар кај што вработените по способности влагаат на работа?
Друже, ти си втората легенда на форумот, после сунѓерот, нема потреба да му завидуваш, блиску стеКамо среќа да се сите како „сунѓерот БОБ“
сите кога бегаат од западна се уште наша Македонија,тој сунгерот БОБ,отишол таму да работи,ни страв ни перде и тоа во еден Гостивар (на времето дувло балистичко)