R
Rigel Kent
Гостин
Тепаме со 6 разлика , ајмоооо

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лазаров не тренираше вечерва, ќе игра ли утре?
Оваа повреда од поодамна му создава проблеми на ракометарот на Барселона, но постои умерен оптимизам дека ќе ризикува и ќе настапи на мечот со Палмарсон, Сигурдсон и другарите. Лазаров во сезоната не пропушти ниту еден меч за Барселона, а последен пат препоната му создаваше проблеми против Шпанија на мечот во Скопје во септември. Од истата причина го пропушти и мечот во Гвадалахара четири дена подоцна. Но како и многу пати порано, Лазаров најверојатно ќе стегне заби и ќе ја предводи Македонија против „рибарите„
Кој испадна?Не е да хејтам или да кобам ама нема да ме зачуди ако речат утре сепак нема да можи да издржи и да си ги спакува куферите сега кога испаднавме, за жал колку и да е добар спортист го има балканското во себе.
Кој испадна?Ние можеме во полуфинале да играме, не па сме испаднале.
Не е да хејтам или да кобам ама нема да ме зачуди ако речат утре сепак нема да можи да издржи и да си ги спакува куферите сега кога испаднавме, за жал колку и да е добар спортист го има балканското во себе.
Како бе Кирцава баш пред утакмиците со Шпанија го боли повредата?
Ако не игра утре лазаров тој за мене е најголема пичка и предавник
И немој некој да ме цитира овде како кире по 100 гола на уткмица давал и бил најефикасен на сите европски и светски, курот ме заболе за тоа ...Што е јак играч т.е машина капа доле али што си мисли дека е бог во репрезентацијава ми го пука филмот.
Богами ако повеќе луѓе мислат вака, ја да би бил на негово место би прекинал да играм за репрезентација.
Може истегнал нешто човекот, може си ја штеди силата за утакмица.
Човекот треба споменик да добие а не да биде нарекуван ''пичка, предавник''
Не е прв пат да се плука по најдоброто што го има Македонија ... сепак ти е тоа индивидуалец , игнорирај го. Кире ако сака и семки ќе јаде на трибини, пак ќе биде тој кој придонел најмногу за нашата репрезентација и заслужува 2 споменици на плоштад.
Мислам дека сме виделе сите на што личи репрезентацијата коа кире не игра или не му е денот,да не објаснуваме на кого највише треба споменик да му се изгради.
Спортист со најголем придонес и желба за спортот кај нас,ако сака утре нека легне на терен нема да ми го смени мислењето.
Знаев дека ќе бидам лошиот батко
Најдоброто од македонија Бла блаИ јас реков дека е најдобар нема тука никаков збор и без него ни европско ќе видевме ништо али да не излези да игра и јас да го правам бог повторно ? Не бе бате , тој си прави екипа кој ќе оде европско кој не , тој го истурка раде (ајде и за ова нападнете ме) не морало сеа да игра никој не го бара сеа али тогаш кога беше и те како потребен кирца си го истурка за бате да игра. И за ова може грешам ? И по 20 голови на утакмица да даде неможам јас да го возвишувам покрај др глупости кои ги прави.Ако можете да забележите никаков лош збор нереков за неговиот натпревар против унгарија или било кој др меч каде имал лоша партија.