Фан Клуб: Челзи

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
[quote="HoT IcE, post: 6381539, member: 53881"]Сакаш да кажеш дека денес Хазард изигра меч за негово ниво на добро? Денес беше просечен според мене, послаба партија споредбено со претходните, особено со Ливерпул кој ги изгази. Денес главен играч беше Ето кој се најде во вистинско време секој пат. Настрана фактот што бевме одлично организирани тактички од Мурињо во второ полувреме.
--- надополнето: 19 јануари 2014 во 22:22 ---

После се што ни имаат приредено, и колку глаболки донесено со ропачка игра, да треба![/quote]

Колку ќотек изеде тој денеска, јас и ти за цел живот нема да јадеме толку ќотек, едно време по 3 му се лепеа, така да и кога не изгледа дека игра добро тој секогаш е корисен да го имаш во екипа секогаш влече по 2 на него и прави вишок, така да грешка си за Хазард дека слабо играл, според мене Оскар и Азпи беа најслаби.

L.A

Член од
19 јануари 2014
Мислења
1.695
Поени од реакции
1.019
Добра игра денес на Челзи, само Рамирес и Оскар слабо изиграа, не требаше да примиме гол, и незнам до каде со неиграњето на Мата. Инаку следно коло Сити гостува кај Тотенхем а Арсенал кај Саутемптон, така да мора да искористиме домашната утакмица со Вест Хем.

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.

L.A

Член од
19 јануари 2014
Мислења
1.695
Поени од реакции
1.019
Ааа фала,фала:pos:Инаку еве некако гледам да се снајдам, малку чудно на почеток

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Terry i Lampard imaat profili na Instagram ?

Sent from my Samsung Galaxy Note 3 using Tapatalk

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Terry i Lampard imaat profili na Instagram ?

Sent from my Samsung Galaxy Note 3 using Tapatalk
Тери има,знам еднаш имаше постирано некој тука слика каде игра кантер со Хазард xD

H

HoT IcE

Гостин
Добра игра денес на Челзи, само Рамирес и Оскар слабо изиграа, не требаше да примиме гол, и незнам до каде со неиграњето на Мата. Инаку следно коло Сити гостува кај Тотенхем а Арсенал кај Саутемптон, така да мора да искористиме домашната утакмица со Вест Хем.
Си се заебал ти овде момче. Али ајде, велкам.:icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom