Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
david-moyes-we-want-you-to-stay.gif%3Fw%3D640

Добра беше најавата на Скај Спортс. Еве 4 саат, ја уште дремам буден, и само што се официјализира трансферот.
Го купивме Курац од ФК Курци, и ќе игра напаѓач. R.I.P. Скај Спортс.

Добра беше најавата на Скај Спортс. Еве 4 саат, ја уште дремам буден, и само што се официјализира трансферот.

Ту бе, а ја мислев ќе купиме некој од среден ред, ни фалат играчи за таму.

Чекај си :D
--- надополнето: 20 јануари 2014 во 12:15 ---
Sky Sources: Jose Mourinho to have surgery this morning on a fractured elbow :confused:

Шо магија му имаат фрлено овие од Лфц на Торес, за да биде до толку баксуз.
Само што почна да се враќа малце од малце во форма одма повреда.
Секогаш ќе се појави нешто да го поремети, или е црвен или е повреда, промашување некое тешко.
Еба ти кармата. :)

Мурињо: “Демба Ба ќе добие шанса, бидејќи Торес е повреден и ќе биде надвор од терените околу еден месец.“

А бе ајде јебемти судбина.. ма ајде барем си освои титули ќе си ја заврши преуспешно кариерата кога тогаш.

1557499_605890119482285_1324413997_n.jpg

:icon_mrgr:
--- надополнето: 20 јануари 2014 во 15:17 ---
Ova levo topchevo go davaat kako nagrada za hat-triick ili man of the match ? :coffee:

Ova levo topchevo go davaat kako nagrada za hat-triick ili man of the match ? :coffee:

МОТМ

--- надополнето: 20 јануари 2014 во 15:43 ---
--- надополнето: 20 јануари 2014 во 15:54 ---
"What I want the players to understand is that I work for the club, not for them. The club is more important than them, the team is more important than them."
--- надополнето: 20 јануари 2014 во 17:43 ---
0,,10268~12535860,00.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom