Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам овде се жалите на Сасуоло, а стварно добар тип беше денеска да се игра за Торино. Сасуоло е печен за во втора лига заедно со Ливорно и Катанија. Со Милан имаа среќа доста и се знаеше дека Берарди два натпревари по ред нема да може да блесне, додека неговиот партнер од нападот Заза беше казнет за денешниот натпревар. Ги изиграв сингл во Спортлајф 2&Т2 за 200 ден. добивка 700(штета немам појма слика како се става од компјутер на кајгана кога нема линк :X3: ) . Ситно, ама мора да се почне нешто во годината. Може да се каже дека прв пат уплатив оваа година, досега се заебавав само на неколку ливчиња по 20 ден...

Од наредните денови пак ќе се вратам во играчките води па може да очекувате овде по неколку добри анализи и предлози пред се за Сериа А и нешто Сериа Б.

Може некој да ми каже конечен резултат од хокејот:Sapa Fehevar-EC Dornbirn ? 2-0 бил резултатот после 2 третини

едит: Најдов изгледа 3-1 бил конечен ама Sapa Fehevar ги пишува како Alba Volan..хм..

Ninja1.jpg

Голманот на Леванте!

Барса у напад, цел тим на Леванте на гол линија. Оди дади гол да те видам :D

Сега ли бе најдоа Каталонциве да кикснуваат?

нормално дека јас ја пишав..да не ја пишев ќе си одеше лесно 0-3 на полувреме како вчера Реал Мадрид(нормално не ја пишав таа)

Многу сум нафуран ради Барса еве Атлетико и ПСЖ си водат фино лепо...лееелееееее ќе ги убијам леелеееее
--- надополнето: 19 јануари 2014 во 21:22 ---
Многу сум нафуран ради Барса еве Атлетико и ПСЖ си водат фино лепо...лееелееееее ќе ги убијам леелеееее

Би требало да падне гол кај Милан, доста напаѓаат...

Ебати скапаниот тим ебати.Меси најдобар у свет.Бегај бе две чисти шанси утна,Торес да беше ќе ги даеше...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom