Водици - Скопје 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Од година поскромни подароци.. наместо телевизор кумата во кревет.
И сестра и не е лоша
:cenzura:
536980_588854381152733_1942609970_n.jpg

Колку идиот треба да си ако еднаш си го фатил крстот, да си имаш за цел и секој нареден пат кога ќе се фрлаш да го фатиш?

Што покажува овој настан, а и секој ист настан низ годините претходно.

Дека во Македонија нема верници, џабе се маваат во гради сите дека се, во Македонија нема религија, никој не го заболе за православие, за верски начела, за божји заповеди и сл. проповеди и дека што побрзо општеството се нормализира и црквата се оддели од државата и власта и се намали нејзината улога тоа е подобро за сите нас.

Идете на Youtube и најдете го видеото Leva reka - Vodici 2012. Незнам дали ќе испадне ако го постирам од тел.

http://m.youtube.com/watch?v=6JxPyEprX8Y

Како и да е, е тоа е жар! Forever alone батка рипа соло и се бори како кој знае колку конкуренција да има.

тоа е тој поглед што го дава кумата ... за таков поглед мислам вреди и во канализација да се фрлате и низ цевка во вардар да излезете и да го фатите крстот !!!!

VOdici%202014%20(1).JPG

Noob. Пиши Ana Marija Vukovska на фејсбук. Едини search result ти искача оваа. :нинџ:
Па вака според сликиве баш ми изгледа духовно просветлена, се гледа дека е божја жена.

Па вака според сликиве баш ми изгледа духовно просветлена, се гледа дека е божја жена.

како онаа калуѓерката што роди дете во италија !!!!

Незнам само овие што го фаќат крсто по 3ти, 4ти, 5ти и тн.ти пат што им прават на 3, 4, 5, и повеќе телевизори , ладилници, крстови , икони и друго. Ај иконите може да ги шверцуват во Албанија ама ова останатото сигурно го поклонуваат на свадби, крштевки и слично.
Во секој случај ако во сите овие години на фрлање крстови имаше барем еден вистински верник тој ќе собереше сила и дел од поклоните на пример телевизорот ќе го донираше на пример во дом за деца без родители или слично. Според мене ова е добра идеја да има поклони но поклонот да мора да се донира а каде и како да одлучи тој што го фатил крстот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom