Водици - Скопје 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
И како е можно ова, секоја година ист човек да го фаќа крстот ? Па до толку се себечни што се живо ќе утепаат за некоја си награда. Па биди човек да го ебам, си го фатил еднаш, не се пријавувај веќе, дозволи и други да се закитат со "среќа"....

Daniel Doncevski

17 hours ago

..... Totalno Spremen fizicki i psihicki za Utreshnata golema manifestacija VODICI 2014 god , Dali i ovaa godina ke bide presudna i najsrekjna ko 2007 i 2012 za mene ostanuva da vidime utre , kako i da e Gord sum sto Ucestvuvam nekolku god i 2 pati go imam osveteniot krst vo moite race i ke bidam ucesnik vo ovaa manifestacija se dur me drzi snagata .. Zdravje , ljubov , sreka , uspesi , Beriket , i VERBA VO BOGA vi Posakuvam na site , CESTIT NEKA VI E PRAZNIKOT UTREShEN NA SITE PRAVOSLAVNI HRISTIJANI ... BOG SE JAVI !!!!!!!!!

Следна година нека рипаат само за среќа. Тројца ќе дојдат само.

Колку телевизори испофатија тие годиниве, комотно може кладилница да отворат.

Daniel Doncevski

17 hours ago
..... Totalno Spremen fizicki i psihicki za Utreshnata golema manifestacija VODICI 2014 god , Dali i ovaa godina ke bide presudna i najsrekjna ko 2007 i 2012 za mene ostanuva da vidime utre , kako i da e Gord sum sto Ucestvuvam nekolku god i 2 pati go imam osveteniot krst vo moite race i ke bidam ucesnik vo ovaa manifestacija se dur me drzi snagata .. Zdravje , ljubov , sreka , uspesi , Beriket , i VERBA VO BOGA vi Posakuvam na site , CESTIT NEKA VI E PRAZNIKOT UTREShEN NA SITE PRAVOSLAVNI HRISTIJANI ... BOG SE JAVI !!!!!!!!!

Значи уште од денеска да започнам со напорните тренинзи, теретана па базен и така секој ден, затоа што фрлањето на крстот не е симболичен православен ритуал, тука е спортска дисциплина... Знаеш ко ќе те праша некој абе тренираш нешто? Да бе... Што? Фаќање крстови за водици....

БОГОХУЛИЕ!!!! УААААААА ЕРЕТИЦИ!!!!!!
Македонија ќе гори и ќе страда под напливот на поданиците на ѓаволот. Сатаната надвладеа над овој свет ден!
Не е Македонија само Скопје, во Охрид се се заврши како што треба.

Who is Ana Marija ? :icon_lol:
Имаше една госпоѓица која стоеше цело време позади Стефан, во близина на Коце.
Г-цата делуваше дека поседува високо ниво на физичка убавина или пак само добра шминка.
Спомнаа дека она се грижела за црквата, за богославјето или не знам што.

Сега јасно ви е зошто сме циганаана за странскиве земји? наредна година абе ќе се качи некој на Стефан од раце ќе му го земе крстот, нема ни да дојде време за фрлање.

Ај вечер ќе искочи некој хајлајтс од сите села кај шо фрлале, најаки ми се онаму каде што у корито од чешма фрлаат и се затрчуваат 5-6 души од 20 метра и го бараат во коритото :cool:

Значи уште од денеска да започнам со напорните тренинзи, теретана па базен и така секој ден, затоа што фрлањето на крстот не е симболичен православен ритуал, тука е спортска дисциплина... Знаеш ко ќе те праша некој абе тренираш нешто? Да бе... Што? Фаќање крстови за водици....

Петиција за нова Олимписка дисциплина: Трчање, пливање по крст - мешано. :icon_lol:

Имаше една госпоѓица која стоеше цело време позади Стефан, во близина на Коце.
Г-цата делуваше дека поседува високо ниво на физичка убавина или пак само добра шминка.
Спомнаа дека она се грижела за црквата, за богославјето или не знам што.

Noob. Пиши Ana Marija Vukovska на фејсбук. Едини search result ти искача оваа. :нинџ:

Почнаа и во водици да го уфрлуваат маркетингот, Зегин маички, бравос.
Нека им даваат книга и уште некоја друга мала награда па да видите колку малку ќе се фрлаат, верниците ќе се бројат на прсти, овака секоја будала почна да се фрла, ужас...
За мала утеха, не беше полошо од лани од Делчево. :icon_lol:

Почнаа и во водници да го уфрлуваат маркетингот, Зегин маички, бравос.
Нека им даваат книга и уште некоја друга мала награда па да видите колку малку ќе се фрлаат, верниците ќе се бројат на прсти, овака секоја будала почна да се фрла, ужас...
За мала утеха, не беше полошо од лани од Делчево. :icon_lol:
чекај, не излегле снимки, почекај до вечер до вестиве :icon_lol:

Реклами на маичките , а ?
Тоа е тоа , коа на сељаци има дадеш религија(или било што) тоа се случува.

Кај нас у Велес тие што се фрлаа по крстот попот ги викаше пливци...:pos:
Среде Вардар стојат, вода до коленици, он пливци вика, ќе се убијам...

Се тоа ти е џабе ако не ставиш профајл пикчр со дедо дедо Стево.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom