:( Се работи за здравје,Ве молам помогнете ми!!

• Креатор на темата Креатор на темата katrin1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 јануари 2014
Мислења
5
Поени од реакции
4
:( уште овде сакам да прашам за совет и помош се надевам дека ке ми кажете совет. Дечко ми го правија операција на коленото пред 2 месеци. Кога го правија операција згрешиле при операцијата докторите некоја тетива мислам дека му скинале не сум сигурна. Се беше како што треба се додека еве не му качи температура коленото и болки има. Не знам што да правам не можам да го гледам така сакам да помогнам но не знам на кој начин и што да направам па и тука се обраќам да ми кажете нешто или некој ако го имал сличниот случај.. Ве молам и се извинувам што одделувате време за мене.. Ама многу ми значи во животот го сакам и сакам да бидеме среќни. Имајте убава вечер !!

Си слушнала ваљда за доктор. Утре сабајле рано че си станиш и правец таму со него. Овде преку форум не се решаваат такви работи. Можни се 300 околности, претпоставки, од воспаление, до реакција на операцијата и температура и така натака.

Си слушнала ваљда за доктор. Утре сабајле рано че си станиш и правец таму со него. Овде преку форум не се решаваат такви работи. Можни се 300 околности, претпоставки, од воспаление, до реакција на операцијата и температура и така натака.
во болница е однесен веќе

Подобро да одите во болница на преглед, сериозно ми звучи ситуацијава, не е за на форум
--- надополнето: 18 јануари 2014 во 01:06 ---

Сега само молитва може да ти помогне, другото е во Божји раце....

Подобро да одите во болница на преглед, сериозно ми звучи ситуацијава, не е за на форум
однесен е во болница веќе докторите и они не знаат што прават од ништо нешто стана.. затоа барем некој добар хирург или не знам што и да е ако може да се реши ако некој знае нешто

Toj e na bolnica, ti ovde na forum sedis, ma daj?

Братучед ми после операција крена малку температура, но внатрешна чинам беше, исто на коленото. Му помина за ден два, нешто како реакција и прилагодување на самото тело или слично. Не сум доктор, али ќе видиш, не ти требаат претпоставки.

Леле па уште и сликичка стаила! <3
Освен ако не се разбираш у ортопедија не можеш ништо да напраиш ебате. Купи му нешо благо и гушкај го. Не знам што очекуваше да ти кажеме тука? Туторијал како да скрпиш скината тетива?

Како може у болница да не знаат на форум да знаат? Мислам сфаќам дека си очајна али место да губиш време на форум боље разгледај по другиве земји што и како е и највише ме чуди како може да не знаат?

Toj e na bolnica, ti ovde na forum sedis, ma daj? :pos:
јас си знам како е .. како прво не сме од исти градови а како второ сега е однесен во болница а јас не можам да одам во скопје... оти ни родител имам ни ништо.. пред да осудиш за некој не треба да се каже пред време.. сигурно така не ми текнало да напишам и да ми мине времето.. јас само прашав дали знае некој хирург или некаков совет да помогнам и јас

:( уште овде сакам да прашам за совет и помош се надевам дека ке ми кажете совет. Дечко ми го правија операција на коленото пред 2 месеци. Кога го правија операција згрешиле при операцијата докторите некоја тетива мислам дека му скинале не сум сигурна.Потоа пак го правија операција и на сред операција се расипаа машините и ногата му беше оставена т.е затворена да не дојде до инфекција и после пак го правија операција која успешно се завршила. Се беше како што треба се додека еве не му качи температура коленото и болки има. Не знам што да правам не можам да го гледам така сакам да помогнам но не знам на кој начин и што да направам па и тука се обраќам да ми кажете нешто или некој ако го имал сличниот случај.. Ве молам и се извинувам што одделувате време за мене.. Ама многу ми значи во животот го сакам и сакам да бидеме среќни. Имајте убава вечер !!Прегледај го приврзокот 82442
Kade e hospitaliziran deckovo?

kazi poveke neso

овоа е исто ко отварам тема за да питам шо да правам оти куќата ми горе ..
Седни на форум и наместо времето да го користиш да го однесеш на лекар, користи го за отварање тема.
Сериозно ???

Бил на болница и тука до форумов „експертите“ ќе ти помогнат ??
Ох Боже .. Носи го на доктор.

јас си знам како е .. како прво не сме од исти градови а како второ сега е однесен во болница а јас не можам да одам во скопје... оти ни родител имам ни ништо.. пред да осудиш за некој не треба да се каже пред време.. сигурно така не ми текнало да напишам и да ми мине времето.. јас само прашав дали знае некој хирург или некаков совет да помогнам и јас
Како тоа мислиш немаш родители? o_O

Прво што треба да направиш е да се јавиш на неговите да видиш што е ситуацијата како второ лекар не може да незнае што муе, тој е лекар и мора да знае... како трето овде на форум тешко дека ќе ти кажат што муе или пак што ќе биде и сл. Така да најбитно јави се на неговите доколку имаш бројче... ако немаш тогаш седи си, не се нервирај толку а ако си над 18+ утре возот,автобусот право за Скопје (y) Ако немаш пари позајми од некој најблизок и тоа е тоа...

овоа е исто ко отварам тема за да питам шо да правам оти куќата ми горе ..
Седни на форум и наместо времето да го користиш да го однесеш на лекар, користи го за отварање тема.
Сериозно ???

Бил на болница и тука до форумов „експертите“ ќе ти помогнат ??
Ох Боже .. Носи го на доктор.

У болница е друже, кажа погоре.
--- надополнето: 18 јануари 2014 во 01:44 ---
Како тоа мислиш немаш родители? o_O

Прво што треба да направиш е да се јавиш на неговите да видиш што е ситуацијата како второ лекар не може да незнае што муе, тој е лекар и мора да знае... како трето овде на форум тешко дека ќе ти кажат што муе или пак што ќе биде и сл. Така да најбитно јави се на неговите доколку имаш бројче... ако немаш тогаш седи си, не се нервирај толку а ако си над 18+ утре возот,автобусот право за Скопје (y) Ако немаш пари позајми од некој најблизок и тоа е тоа...

Избриши ја првата реченица док не ја видела.. (n)

Samo da ti kazam, ako doznaam deka lazes ili trolas (cela familija mi se lekari), tesko tebe, znaj.

Kade e hospitaliziran pisi.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom