Dumbledore
...
- Член од
- 24 октомври 2013
- Мислења
- 12.192
- Поени од реакции
- 26.998
уште овде сакам да прашам за совет и помош се надевам дека ке ми кажете совет. Дечко ми го правија операција на коленото пред 2 месеци. Кога го правија операција згрешиле при операцијата докторите некоја тетива мислам дека му скинале не сум сигурна.Потоа пак го правија операција и на сред операција се расипаа машините и ногата му беше оставена т.е затворена да не дојде до инфекција и после пак го правија операција која успешно се завршила. Се беше како што треба се додека еве не му качи температура коленото и болки има. Не знам што да правам не можам да го гледам така сакам да помогнам но не знам на кој начин и што да направам па и тука се обраќам да ми кажете нешто или некој ако го имал сличниот случај.. Ве молам и се извинувам што одделувате време за мене.. Ама многу ми значи во животот го сакам и сакам да бидеме среќни. Имајте убава вечер !!
Што да правиш!? Прво, мој совет, чим згрешиле при операција, тужи ја болницата, се работи за здравје ,сепак. Второ, мислам дека многу е баксузен, иако 2-та операција била успешна, последиците биле фатални и верувам болни.
И уште еден мој совет, сменете ја болницата кога персоналот се чуди на повредата веројтно некоја друга болница и персонал би имал, барем какво-такво решение, но и може да оди во странство, мислам дека треба само да плати 200 евра, сигурно некоја странска болница има решение на проблемов.
„Ако се најде непознатата Х, равенката ќе биде решена!“