True Detective

Член од
10 јуни 2008
Мислења
473
Поени од реакции
872
Супер прва епизода засега ги исполнува очекувањата ќе видиме како ќе се движи во иднина се чека сега втората епизода. Засега се најавени само 8 епизоди ? Толку ќе бидат само 8 во првата сезона или ќе има повеќе ? Има некој инфо ?

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Очигледни беа мааните на ликот на Метју, ама некако мислам дека на ликот на Вуди маана ќе му бидат жените. Не дадоа до крај не знам дали затоа што глумците се со реноме па веројатно не прифакаат или се прескапи секс сцените ама мислам дека Вуди има нешто со онаа младата што дојде да му носи документи во полициската станица.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.830
Поени од реакции
10.225
Одлично мајката, како ми дојде серијава...ББ заврши, неколку месеци до ГоТ, ми ја пополни празнината. Очекувам многу од приказнава.

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Муабетот на Раст во колата

"I think human consciousness is a tragic misstep in human evolution. We became too self aware, nature created an aspect of nature separate from itself. We are creatures that should not exist, by natural law. We are things that labor under the illusion of having a self, a secretion of sensory experience and feeling, programmed with total assurance that we are each somebody, when in fact everybody's nobody. I think the honorable thing for our species to do is deny our programming, stop reproducing, walk hand in hand into extinction, one last midnight, brothers and sisters opting out of a raw deal."

Ф

Фил Ајви

Гостин
"I think human consciousness is a tragic misstep in human evolution. We became too self aware, nature created an aspect of nature separate from itself. We are creatures that should not exist, by natural law. We are things that labor under the illusion of having a self, a secretion of sensory experience and feeling, programmed with total assurance that we are each somebody, when in fact everybody's nobody. I think the honorable thing for our species to do is deny our programming, stop reproducing, walk hand in hand into extinction, one last midnight, brothers and sisters opting out of a raw deal."

Stop saying odd shit.

Добра беше првата сезона.
Ќе ми ја позајмиш временската машина?

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
мислеше епизода :)

Да да, епизода. Се збунив. Иначе што беше со тоа кога ги испрашуваа, нели после 10 години и сега таму изгледа ќе го префрлат дејството или ќе прикажат како го фатиле тој убиецот по грешка?

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Да да, епизода. Се збунив. Иначе што беше со тоа кога ги испрашуваа, нели после 10 години и сега таму изгледа ќе го префрлат дејството или ќе прикажат како го фатиле тој убиецот по грешка?
Веројатно во првите 4-5 епизоди ќе се одвива повеќе во минатото така ми се чини. Еве трејлер од наредната епизода

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Веројатно во првите 4-5 епизоди ќе се одвива повеќе во минатото така ми се чини. Еве трејлер од наредната епизода

И јас така помислив. Само да не претераат со флешовите. Мене повеќе би ми се допаѓало дејството да биде сегашно.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
лелеле кој ќе чека по 7 дена за нова епизода да излезе.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Само што дојдов на работа, а веќе мислам кога ќе си одам за да гледам True Detective

Kajgana Shop

На врв Bottom