Колега - смрдло

Член од
4 февруари 2013
Мислења
738
Поени од реакции
551
Луѓе имам еден ајде да го наречам колега мада не ми е колега туку повеке ми е како соработник али како и да е поголем дел од времето минуваме во иста канцеларија. Ама човеков бре смрди копа. 3-4 пати му реков дека смрди и да се среди малку ама он мисли дека се зезам и секој ден доаѓа се по смрдлив и по смрдлив. Мада се гледа дека се бања скоро секој ден ама алиштата бре ги менува 1 месечно, и тие му смрдат му куткаат и воедно џабе е шо се бања. И згора на се пуши ко луд каде ке стигне, и кај него дома, во соба каде што спие, во креветот каде што спие.... страшно....

Шо да праам шити се, ке зеам со сила ке го избањам.

Amaterasu

123123113
Член од
17 април 2012
Мислења
1.222
Поени од реакции
1.270
Седни го на сериозен муабет, со убаво кажи му дека таквиот начин на живот ќе му се одрази во сите сфери на живеењето.

Член од
4 февруари 2013
Мислења
738
Поени од реакции
551
Уште полошо. Замисли на сета таа смреѓеа уше парфем да стави, па коа се тоа ке се измеша... се заебав еднаш и купив озонер, од оние сами што шприцаат со тајмер.... резултатие беа страшни.

абе ако ви се верува, оди у ВЦ да кења, и после него влегувам јас, абе ВЦ-то не смрди на гомна туку смрди на него, на тоа небањатото.... ете до толку страдам.

BURN IT WITH FIRE !!

Подари му стик/парфем/нова кошула за роденден.

А

Атомската мравка

Гостин
Дај ми линк од неговиот фејсбук да му пратам линк од темава, и тогаш ако не се среди стварно стварно незнам :D

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Нешто повеќе,за неговото потекло,корени,предци,години,брачна состојба,здравје.

P

parvati

Гостин
Јаооо ама си гу погодија тему
Ја и ти да не смо исто? тоес тфој колега и мој?

Значи кумуњар стар,знам дека се бања строго у недељу, али да смрдиш у понеделник сабајле како никад сапун и шампон да не си видеја, е тој неможу да га сфату. Кд ке пројде покрај мене, глеам некоју гадну сиву ауру около његову суету,некоја гадна бариера,салама мирис вс ручак и зној,сфе тој спакувано сс гадни жути мишке и небањање ууууууу ке поврату
Умри глупаку едн,цркни си такф смрдљиф

F

FuckYouAll

Гостин
Од кај знаеш дека пуши во креветот каде што спие ?
Женско си ?

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.744
Поени од реакции
4.507
Луѓе имам еден ајде да го наречам колега мада не ми е колега туку повеке ми е како соработник али како и да е поголем дел од времето минуваме во иста канцеларија. Ама човеков бре смрди копа. 3-4 пати му реков дека смрди и да се среди малку ама он мисли дека се зезам и секој ден доаѓа се по смрдлив и по смрдлив. Мада се гледа дека се бања скоро секој ден ама алиштата бре ги менува 1 месечно, и тие му смрдат му куткаат и воедно џабе е шо се бања. И згора на се пуши ко луд каде ке стигне, и кај него дома, во соба каде што спие, во креветот каде што спие.... страшно....

Прави муабет со него, кажи му на шефот, купи гас маска или барај друга работа.

Kajgana Shop

На врв Bottom