Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Омск што да ја играме за 1 многу е мал коеф.

играј 5,5+ 2,40 овој голманот на Спартак слаб е а и ОМСК во последно време редат голој ама и примаа сега купија нов голман па не знам шо голман тој е

13:00 OMSK : Spartak M. 1 @ 1.35
14:00 Tractor : Salavat Ufa X2 @ 1.47
14:00 Yekaterinburg : Dinamo Minsk 1 @ 1.40
16:00 Niznekamsk : Magnitogorsk 2 @ 1.65
19:00 AIK : Vaxjo 2 @ 1.95 X2 @ 1.33

Бирајте...
ОМСК се борат за плејоф а блиску се, последната само 1 бод земаа против Медвешчак сега би требало без проблем да испадне 1 или со хендикеп да се игра против Спартак Москва кој се у финансиски проблеми и му бегат важни играчи плус и голманот му избега така да немат никаква шанса против ОМСК...
Трактор се без првиот голман и уште неколку важни играчи а и онака му е дупка одбраната...Уфа у гости играат малку одбранбено...мислам дека и двојка че влезе ама посигурно Х2 а и не е лош коефициентот.
Јекатеринбург последните 5 утакмици дома ги победиа, и од последните 13 дома 11 победени...Динамо Минск се катастрофа, последните се на табелата и пред 2 дена изгубиа од Југра 6-0.
Низнекамск се 12ти со 47 бода и шанси за плејоф ногу слабо...Магнитогорск се 3 со 88 бода се борат за 1 место ама не ми е нешто сигурна ваа утакмица.
АИК се последни со 39 бода, од последните 10 утакмици дома само 2 победиа, слаби се и последните 4 утакмици дома ги изгубиа...Ваксјо се у ненормална форма, 3ти се, од последните 10 утакмици имат 9 победи, последната а сокинаа Скелефтеа 0-6.

Надал 6-2 прв сет, 3-0 (y)
nishikori 3-0 (y)
Lopez Prekineta sega ovaa koga ke se odigra ?
Muguruza 2-0 (y)
Makarova-davis prekineta ke se odigra denes vo 1
Bopanna-junaud 2-1 (y)
Стварно незнам порано зошто сум го избегавал тенисот.

Тенис е најубаво за играње затоа што не може нерешено да ти заврши. Само треба доста да ги пратиш ако сакаш да направиш профит, затоа што има една многу битна работа во тенисот, а тоа е match up-от, односно кој на кој му одговара.

Има некој играно на бетсити онлајн ? се регистрирав па се мислам дали да ставам некое евро, дали ќе функционира? Знам порано неможеше....

Има некој играно на бетсити онлајн ? се регистрирав па се мислам дали да ставам некое евро, дали ќе функционира? Знам порано неможеше....

Знам дека некој од форумов играше онлајн таму само неможам да се сетам кој

Знам дека некој од форумов играше онлајн таму само неможам да се сетам кој

Сега пробувам преку скрил да ставам некое евро, па ми вели restricted account од скрилл :eek: . а слободно си прима кеш од картица на скрилл, да прати пари на бетсити неќе моќи...

Не ми се верува!Идам на бетсити страната и тап го глеам Ацо пак стаен 3.5.А пред 15 мин проверив го немаше и глеам после го стаиле.Додека да стигнам до кладилница го снема од понуда.

Edna informacija do site.deneska procitav na net deka vo makedonija ke se ukine internet oblozuvanjeto.od krajot na mart ke pocne povtorno so nekoja si oblozuvalnica od avstrija,Avstrija kazino.Tie pak ke sorabotuvaat so makedonskata drzavna lotarija.I sega i tamu da se oblozuvas ke ti zemaat 10% danok.ete ti zakoni vo ovaa makedonija...:mad:

Не ми се верува!Идам на бетсити страната и тап го глеам Ацо пак стаен 3.5.А пред 15 мин проверив го немаше и глеам после го стаиле.Додека да стигнам до кладилница го снема од понуда.

Си не дупат од Бетсити :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom