Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Пиши пропало сите што ја пишавме омск-спартак 6+

Пиши пропало сите што ја пишавме омск-спартак 6+

Минимум 4-0 требаше да е се разбрана ова голманчето али имат време какви идиоти се овие за 5 минути 4 гола можат да примат

Да не му е голманот на Медвешчак...се фана
Интересна утакмица, малку напната со мала туча :icon_lol:

Не ми се верува!Идам на бетсити страната и тап го глеам Ацо пак стаен 3.5.А пред 15 мин проверив го немаше и глеам после го стаиле.Додека да стигнам до кладилница го снема од понуда.

затоа има онлајн кај нив да играш само многу брзо лимитираат а имаат такви поклони еден куп..
--- надополнето: 16 јануари 2014 во 14:52 ---
по 3.5 на Томас и Палмарсон дале :pos:

затоа има онлајн кај нив да играш само многу брзо лимитираат а имаат такви поклони еден куп..
Во Додаток ги има?Неможам да ги најдам на нивнава страна во додатокот.

на нивната страна оди ракомет/европско првенство/на утакмицата на плус кликни и имаш линии на сите играчи од сите тимови..кога ќе ги бараш шифрите во кладилница земи бел билтен вероватно во тој се само..

Отвори Руски Билтен кај шо пишит таму ја имаш цела понуда од Бетсити

Демек лагано + треба да влезат? или - ? :cautious:

Има некој искуство со претплата на Analize од фб (master zna блог) ? Многу време го пратев само од ФБ и многу ретко со смс тип, секогаш со информации му се типовите добро анализирани. Ако имал некој искуство како поминува во претплатата? оти се мислам со каков улог да го следам типовите шо ќе ми ги праќа.... нешто ми се смачи да зеам пола ден на резултати статистика табели, па билтени па форуми... за 30еу месечна претплата ваљда ќе си купам повеќе слободно време, е сега уште и профитче да се прави... Иначе ја чекам Минесота-Сакраменто 216.5+ , незнам се мислам дали да покријам со минус... едни од најофанзивните екипи во лигата се па не ми се дава да покривам...

Која е страната ? Оваа Analize1x2 или некоја друга ? Кои блогови ги следиш, кои се подобри ?

Villarreal - Real Sociedad 2+ 2/2
Ferrer D. - Chardy J. 1
Macedonia - Austria 1
Denmark - Czech Rep. <55.5

4-1 ајде кајгана меџик само уште еден гол.

Која е страната ? Оваа Analize1x2 или некоја друга ? Кои блогови ги следиш, кои се подобри ?

Само "Analize" е страната. https://www.facebook.com/pages/analize/268723986497433 . А блоговите паднаа повеќето што следев, одкако почнаа по ФБ да отвараат. Овој го сметам единствено како добар, секогаш со информации типовите не од ракав истресени, затоа и се претплатив , и не можам други да ти препорачам да не те лажам само.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom