Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто ни требаше играч како Матич? Ван Гинкел нема да заигра пак сезонава. Лампард има 35 години. Веќе не може да игра цело време. Треба да се врати до крајот на месецов ама ќе видите дека ќе се одложи тоа и ќе му требаат уште недела-две плус за да може да игра. И ни остануваат Рамирес, Микел и Есиен. Тројцата доста подобри во дефанзива, офанзивно слабо. Есиен ништо чудно да си оди, а и да остане нема да игра баш, како до сега. Рамирес и Микел се добри заедно ама сепак за одредени утакмици ни треба нешто поинакво. Со Матич го добиваме тоа. Мене ми е сличен со Јаја. Супер игра и во дефанзива и во офанзива. Со Рамирес верувам дека одлично би соработувале.

So sreka Matic.Daj Boze da mu trgne.
Inace,koj broj ke go nosi? 25?

Едно нешто не ми е јасно, како може бизнисмен со милиони на сметка да продаде играч за 3 а да го купи за 25 милиони ? Flawless бизнис логика.

Ај бе не ни се мешај во фан клуб.
Еве ви директно да си гледате.

Матич е зверка, ланската сезона апсолутно најдобар играч на Бенфика , ако продолжи вака да напредува и тука , може да стане главен играч во средниот ред на Челзи.

Ne znam kolku znaete za ova ...

Marin izjavil deka saka da ostane vo Sevilla dobro se prilagodil i se cuvstvuva odlicno tamu,no navodno Chelsea go imal posledniot zbor.

Ic neka ne se vraka,Moses go imame :cool:

Искрено, не ни е до Марин сега. Мата едвај игра, па Марин. :pos:Па и Мојсије...

Иначе @dragonsky, милијарди се во прашање, не милиони. Како и да е, да гледаме на сегашноста и иднината, што било било, битното е дека ќе бидеме сега на нула отприлика со заминувањето на КДБ и доаѓањето на Матиќ. (ако се точни бројкиве, 3м сме во минус, ама очекувам да заминат Ба или Есиен, па и на позајмица било). Него што плата ќе зима МатиЌЌЌЌЌ?

Едно нешто не ми е јасно, како може бизнисмен со милиони на сметка да продаде играч за 3 а да го купи за 25 милиони ? Flawless бизнис логика.

Поради таа бош политика беше отпуштен Арнесен.
Инаку ако се паметни нашиве и спретни, ете го и Лук уште во Јануари,ако не нека го договорат за на Лето.
Saints in meltdown! Club ACCEPT Cortese's resignation as Pochettino stands on brink of following chairman out of Southampton

Поради таа бош политика беше отпуштен Арнесен.
Инаку ако се паметни нашиве и спретни, ете го и Лук уште во Јануари,ако не нека го договорат за на Лето.
Saints in meltdown! Club ACCEPT Cortese's resignation as Pochettino stands on brink of following chairman out of Southampton

Ослободување од Бертранд и зимање на Шо. То би било добро. :)

Ај малце шпекулации :D
Поради целата ситуација во Саутемптон, можно е и доста играчи да го напуштат клубот, па се шпекулира дека Челзи е спремен да понуди 15-16 милиони фунти плус Бертранд за Шоу. Малце скапо, околу 10 милиони плус ете Бертранд би било подобро ама на англичаните секако им се напумпани цените до максимум. Исто мислам и дека по реално е ова да се случи на лето, а не сега. Па за наредна сеона Кол и Шоу ќе се ротираат. Таман Шоу ќе може да учи од Кол, па за наредната сезона ќе може и да си го зацементира местото како прв лев бек. Добро е и што е фан на клубот.

Исто и Курт Зума, дефанзивецот од Лион демек изјавил дека добил повик од Мурињо и дека би бил заинтересиран да потпише а Челзи. Не е сигурно дали е точна изјавава. Го немам гледано ама го зборат дека е добар, 19 години има. Е сега зошто би имале интерес во дефанзивец, поготово млад, за во иднина при Калас и Омеруо тука, не знам.

За напаѓач ќе остане на лето, сега ептен тешко да се земе некој доволно добар.
Пак да кажам, само шпекулации се ова. Досадно ми е :D

А да, исто и Торган сакал да ја прекине позајмицата во Зулте и да оди во Андерлехт o_O

Ај малце шпекулации :D
Поради целата ситуација во Саутемптон, можно е и доста играчи да го напуштат клубот, па се шпекулира дека Челзи е спремен да понуди 15-16 милиони фунти плус Бертранд за Шоу. Малце скапо, околу 10 милиони плус ете Бертранд би било подобро ама на англичаните секако им се напумпани цените до максимум. Исто мислам и дека по реално е ова да се случи на лето, а не сега. Па за наредна сеона Кол и Шоу ќе се ротираат. Таман Шоу ќе може да учи од Кол, па за наредната сезона ќе може и да си го зацементира местото како прв лев бек. Добро е и што е фан на клубот.

Исто и Курт Зума, дефанзивецот од Лион демек изјавил дека добил повик од Мурињо и дека би бил заинтересиран да потпише а Челзи. Не е сигурно дали е точна изјавава. Го немам гледано ама го зборат дека е добар, 19 години има. Е сега зошто би имале интерес во дефанзивец, поготово млад, за во иднина при Калас и Омеруо тука, не знам.

За напаѓач ќе остане на лето, сега ептен тешко да се земе некој доволно добар.
Пак да кажам, само шпекулации се ова. Досадно ми е :D

А да, исто и Торган сакал да ја прекине позајмицата во Зулте и да оди во Андерлехт o_O

Колку што знам, Андерлехт сакале од Челси да ја прекинат позајмицата со Зулте, и Торган да се пресели таму.
Иначе, Курт Зума е од Сент Етиен и е еден месец помал од мене, ццц. :P Иначе, на ФМ е многу јак играч, можда Мурињо играл малце и ФМ. :cool:

Иначе, Диего Коста и Мурињо имале ист агент, не знам како се викаше...;).

Во врска со Шо, немам ништо против и сега да дојде.

Колку што знам, Андерлехт сакале од Челси да ја прекинат позајмицата со Зулте, и Торган да се пресели таму.
Иначе, Курт Зума е од Сент Етиен и е еден месец помал од мене, ццц. :P Иначе, на ФМ е многу јак играч, можда Мурињо играл малце и ФМ. :cool:

Иначе, Диего Коста и Мурињо имале ист агент, не знам како се викаше...;).

Во врска со Шо, немам ништо против и сега да дојде.

Да де, Андерлехт се заинтересирани ама Зулте сакаат да го задржат. Али сега и самиот он сакал да оди во Андерлехт.
Шо некако мене уште ми е млад за клуб како Челзи, и сега да дојде тешко дека ќе се изнаигра до крај на сезона. Најдобро нека си ја заврши во Сотон па од наредна да се пресели. Сега нека го договорат само и готово.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom