Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Малце да го заменам Форест и ја... :cool:

Би требало да тепаме со Манчестер.
Очекувам да гризат, сите знаеме како Мурињо знае да ги мотивира играчите за дерби натпревари. :icon_lol:

Ајде нека е за арно прво појачување за зимово.
Трансферот нема да го коментирам, не ми е драго што наш играч го купуваме 2 пати, ама барем парите не се од џебот на Роман туку од трансферот на Брујн.
Мило ми е што Мурињо не наидува на спротиставување од управата туку е оставен сам да си го гради тимот.
Има целосна подршка од сите штом успеа да го седне нашиот најдобар играч на клупа, нешто што не беше случај во Реал.
Кога се обиде да направи нешто такво наиде на негативна атмосвера во клубот што не е случај кај нас не барем во вториот негов мандат во Челзи.

Имам впечаток дека конечно добивме менаџер кој ќе биде самостален и нема да има мешање од горните слоеви на администрацијата, тука пред се мислам на Роман.

Од моменталниот состав на играчи Брујн си оди 95 %, а вишок се Есиен и Ба.

Факт е дека Есиен не е матрејал за Челзи, но ми е драг како играч и личност. Така да ми му дал уште 6 месеци од авантурата во Челзи. И шанса нели да се закити со уште некој трофеј. :)

Ба перманентно, а 3 опција да ни биде Ширле, до лето секако.
--- надополнето: 16 јануари 2014 во 21:40 ---
Ако имате број од Ева дај закажете ми третман, грбот ме скина. :P

Епа и мене ми се драги Есиен и Ба како играчи.Затоа барем до Мај да ги заджиме.

Каков скок има циганов, штета што имаме доволно играчи на таа позиција, мора да се ослободиме од некој ако планира Мурињо да го зима.

ама со топка у негови нозе е подвижна катастрофа,не знае да ја контролира и да ја води,нешто нелогично за еден таков дефанзивец,но времето е пред него секако,млад е,има време сеуште да се развива и надоградува.
Пишував во некој фан клуб за овој играч (мислам Манчестер Јунајтед беше),во глобала за негови години е екстра играч (19),лидер во одбраната на Сент Етјен,ама пак лабилноста во главата и тоа што во еден момент знае да експлодира и да повреди тешко противнички играч е многу лошо.
Ако го земете зимава,во што не верувам,ќе го добиете можеби еден од најталентираните француски играчи моментално,покрај Гризман,Погба и Умтити.

Можеби е малце рано ама викендов тепаме 2-0 со головите на Оскар и Торес :D :P

BeIXXlHCYAAU-We.jpg:large

BeIXCCKCUAA7HxZ.jpg:large

Ептен убаво, кога ќе се повреди Кол и некој од Бане или Азпи тогаш Мата нека го пушти да игра бек.

Што им е на овие бе, се става ли прес конференција толку рано, во 11 :mad:

Мурињо рекол дека е среќен што успеале да го земат Матич сега за да го искористи остатокот од сезоната да се вклопи во тимот како што треба и наредна сезона да е веќе битен играч за тимот. Исто и дека играч како Матич е совршениот профил на играч за него.
Дека би сакал Руни и Ван Перси да играат во недела за да биде по интересно :D
Лампард тренирал и има шанси да е спремен за во недела, а Матич во никој случај нема да биде стартер.

hazard.jpg

Си се спрема :D

Ako zememe drug lev bek togash vo red e shto go pushtivme Bertrand,ama ako ne zememe ...?

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom