Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде тие што пратите ракомет, ќе игра ли утре Рутенка за Белорусија?

Хрватска-Црна Гора...
Овде Хрватите има да го избришат паркетот со овие дрвата...
+8.5 е хендикепот лесно треба да влези,добро е и на голови за Хрватска да се иизигра +30.5..ќе ги подујат на контри....
Србија-Русија
Некако многу ми се гледа 55.5 гола...
Србите знаат да ја стегнат одбраната,не ми се верува да има отворена брза игра,иако Русите не како порано...
Би требало да е чиста двојка,1.45 кој ти ја дава...
Белорусија-Шведска
Овде можно е да га загусти чорбата...
Белорусите не се нималку наивни,посебно ако им се врати Рутенка....
Гледам добар хендикеп даваат во СЛ ,+4.5,би можеле да дадат добра партија....
А и на голови не е лошо да се изигра -54.5,тешко дека ќе префрли оваа...
Полска-Франција
Овде ќе играм само двојка иако е мал коефицент 1.25..
Би требало Франција да даде 28 гола....ама ова ми е поризично.....

Да видиме и во Бет Сити шо имаат дадено од стрелци....:гик:

16:00 SKA St Petersburg : Dynamo Moscow 4.5+ @ 1.80

Последната меѓу нив домаќин беше Динамо, победи Петерсбург 2-6.
Сега на Динамо каа да му падна малку формата а Петерсбург се подобруват, и ногу агресивно играат а гледав пред некој ден против Барс Казан каа победиа 3-1. А и голманот му е добар.
Денеска на Динамо нема да му играат неколку важни играчи ама и најважниот т.е голманот, че му бране резервата Шариченков.

Мој тип 4.5+ @ 1.80 , коефициентот е одличен а мислам може дури и за 1 @ 2.00 а и 5.5+ @ 2.60 ама 4.5+ е доволно и има добар коефициент...би требало да испадне без проблем.

Хрватска-Црна Гора...
Овде Хрватите има да го избришат паркетот со овие дрвата...
+8.5 е хендикепот лесно треба да влези,добро е и на голови за Хрватска да се иизигра +30.5..ќе ги подујат на контри....
Србија-Русија
Некако многу ми се гледа 55.5 гола...
Србите знаат да ја стегнат одбраната,не ми се верува да има отворена брза игра,иако Русите не како порано...
Би требало да е чиста двојка,1.45 кој ти ја дава...
Белорусија-Шведска
Овде можно е да га загусти чорбата...
Белорусите не се нималку наивни,посебно ако им се врати Рутенка....
Гледам добар хендикеп даваат во СЛ ,+4.5,би можеле да дадат добра партија....
А и на голови не е лошо да се изигра -54.5,тешко дека ќе префрли оваа...
Полска-Франција
Овде ќе играм само двојка иако е мал коефицент 1.25..
Би требало Франција да даде 28 гола....ама ова ми е поризично.....

Да видиме и во Бет Сити шо имаат дадено од стрелци....:гик:

Чупич - 5.5 границата. Мислам дека ќе биди easy win.

Можи во бетсити да се врзат пример Чупич + и Хрватска + ?

Чупич - 5.5 границата. Мислам дека ќе биди easy win.

Можи во бетсити да се врзат пример Чупич + и Хрватска + ?

можеш но овој му дава шанса и на Хорват ако водат повеќе ќе го стави пак тоа е лошо..

16:00 SKA St Petersburg : Dynamo Moscow 4.5+ @ 1.80

Последната меѓу нив домаќин беше Динамо, победи Петерсбург 2-6.
Сега на Динамо каа да му падна малку формата а Петерсбург се подобруват, и ногу агресивно играат а гледав пред некој ден против Барс Казан каа победиа 3-1. А и голманот му е добар.
Денеска на Динамо нема да му играат неколку важни играчи ама и најважниот т.е голманот, че му бране резервата Шариченков.

Мој тип 4.5+ @ 1.80 , коефициентот е одличен а мислам може дури и за 1 @ 2.00 а и 5.5+ @ 2.60 ама 4.5+ е доволно и има добар коефициент...би требало да испадне без проблем.

Динамо се без првиот голман Еременко шо е олеснителна околност за твојов тип + еден дефанзивец Вишневски од првата постава шо е уш еден плус за да ојт на голој ама и три напагачи ке фалат е сега СКА играат лошо во последно време Ковалчук е надвор од форма скоро еден месец немаше гол а мислам дека на прошлава даде башка како шо рече солиден голман Салак освен тоа Динамо се дефанзивна екипа али без првиов голман прашање е колку ке издржат во дефанзива да непримат голој по мене тука ке е 4-5 гола мислам ке е тесна им давам предност на Динамо за овој натпревар 2-3 за нив :icon_mrgr:

Зашто Wozniacki со McHale има 1.25 коефициент? Ја очекуев нешто ко 1.05, сега гледам 1.25?!?!

Зашто Wozniacki со McHale има 1.25 коефициент? Ја очекуев нешто ко 1.05, сега гледам 1.25?!?!

лол од кај па 1.05 не игра против Серена... таман си е коефициентот... инаку според мене без проблем ќе ја помине Каролина..

од мене Чилиќ - Симон плус 3.5 сета 1.6 поклонче

ај вие што пратите тениси,може нешто вака за вечер ?

Цонга- 9- гејмови прв сет
Надал-исто
Монфилс-исто
Федерер-исто
Мугуруза-1
Возниацки-1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom