Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде кајгана уште еден гол ми треба на цска да дадат да примаат сеедно ... :unsure:
--- надополнето: 15 јануари 2014 во 18:01 ---
зашто не им се важи голот на цска .... кој кур :facepalm:

Му исклучиа играч 2 минути, powerplay имат Новосибирск

едит - еве а заврши

Му исклучиа играч 2 минути, powerplay имат Новосибирск
Па нека идат да се ебат глупи гадни кретени .... ми пропадна цело ливче ради нив ... ќе ја чекав уште милан 1 и 3+ све да им ебам

сега видов Катанија-Сиена 1X ја имав:pos:..и нормално 1-4...ајде народе сега секогаш когаќе пишам нешто тука обратно пишете ако сакате сигурни пари

Некој што следи тенис нека каже да се извадам малце од паднатово ливче ако има нешто

Па нека идат да се ебат глупи гадни кретени .... ми пропадна цело ливче ради нив ... ќе ја чекав уште милан 1 и 3+ све да им ебам

Епа не си ме послушал за СКА ем поголем коефициент ем си испадна без проблем :icon_mrgr:

Вие што пратите тенис дајте нешто за вечер на поголема уплата.

16:00 SKA St Petersburg : Dynamo Moscow 4.5+ @ 1.80

Последната меѓу нив домаќин беше Динамо, победи Петерсбург 2-6.
Сега на Динамо каа да му падна малку формата а Петерсбург се подобруват, и ногу агресивно играат а гледав пред некој ден против Барс Казан каа победиа 3-1. А и голманот му е добар.
Денеска на Динамо нема да му играат неколку важни играчи ама и најважниот т.е голманот, че му бране резервата Шариченков.

Мој тип 4.5+ @ 1.80 , коефициентот е одличен а мислам може дури и за 1 @ 2.00 а и 5.5+ @ 2.60 ама 4.5+ е доволно и има добар коефициент...би требало да испадне без проблем.

Уште еднаш ја да напишам...срамота е ако никој не ме послушал бе гледај коефициентите сите си влезиа уште у 2/3.
А и мора аплауз за голманите :icon_lol:

Епа не си ме послушал за СКА ем поголем коефициент ем си испадна без проблем :icon_mrgr:
Абе ја те послушав ама работата е што сум ја пишал погрешната јас ја сум крив ама тоа е тоа готово више неможам да се вратам назад

Breeee ovie rusi,gi igras na pomalku golovi,denes ke dadat 80...u pm i rakomet i boks veke :D

Мареј 3-0, Нишикори 1, Лопез 1, Мугуруза 1, Маракова/Веснина 1, Бопана/Куреши 1
А едно прашање а што е со мареј тоа 3-0 пошто ич не пратам тенис дури не се ни разбирам у тоа

SKA : Dynamo M. 6-3

Утакмицата

standing-ovation.gif

За утре
ОМСК е MUST WIN плус Спартак го продаде можда и најдобриот играч голманот Глас поради финансиски проблеми како и еден друг играч околу тимот е лоша атмосферата. Не е некој коеф али со хендикепи може да се проба

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom