Колку сте високи колку сте тешки? Проблеми, ситуации?

Член од
26 октомври 2012
Мислења
2.535
Поени од реакции
3.362
Ау колку не е точно,напротив треба да симне 5 кг и да се издефинира само со 80кг ќе биде идеален.
--- надополнето: 15 јануари 2014 во 10:58 ---

Не знам ова со тежински тренинзи дека стимулираат раст е се уште мит и ќе остане уште некое време.
180 е висок што ќе дефинира коски ? :D

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Таман сакав овие денови да се измерам после којзнае колку време, ама поставена е елката на вагата. :гик:
Сакав да видам дали да намалам со јадење новогодишни чоколади :icon_lol: , зошто стално јадам се` што ќе ми дојде под рака и не вежбам ништо.Един начин на кој сепак одржувам нормала се непроспиените испитни ноќи, нередовни оброци, немислење на јадење, и многу незавршени обврски ваму, таму, лево и десно по улициве (немам возачка).

Мислам дека имам висина 164, тежината отсекогаш варира од 56-59 (ако е >58 намалувам со јадење).

пс. не знам зошто пишав во ваква глупа тема (избегнувањето обрвски може да се направи и со прегледување други теми :icon_lol: ). :cautious:

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Јас сум 174 см висок. Која килажа е препорачана за оваа висина?

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.435
Поени од реакции
5.891
Кога почнав со Каратето бев 155см така нешто
кога се мерев пред неколку дена сум 165см
незнам дали е од Каратето или онака сум се извишил :)

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.911
Поени од реакции
11.265
Един начин на кој сепак одржувам нормала се непроспиените испитни ноќи, нередовни оброци, немислење на јадење, и многу незавршени обврски ваму, таму, лево и десно по улициве (немам возачка).
Нередовните оброци се една од најголемите грешки што ги правите за наводна добра линија. Нека бидат редовни де, само не обилни, фор крајст сејк :D Секако, чипсовите и чоколадите не се обилни ама калорични до даске, затоа обавезно посветување внимание на составот на храната ;) 6-8 саати со празен стомак нема да донесе никому добро.

Semiramida

A prayer for the wild at heart kept in cages
Член од
27 јули 2013
Мислења
97
Поени од реакции
120
Јас сум 174 см висок. Која килажа е препорачана за оваа висина?
Од висината одземаш 10 =64 кг значи е идеалната тежина, ама некако малку ми делуваат за машко.И јас сум 175 а имам 60 кила а изгледам доста ковчесто,битна е и конструкцијата на телотои колку се крупни коските.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Од висината одземаш 10 =64 кг значи е идеалната тежина, ама некако малку ми делуваат за машко.И јас сум 175 а имам 60 кила а изгледам доста ковчесто,битна е и конструкцијата на телотои колку се крупни коските.

Не бе не се пресметува така. Многу малку е тоа. 64 кила = костур.

Kajgana Shop

На врв Bottom