Колку сте високи колку сте тешки? Проблеми, ситуации?

G

garthok

Гостин
Каков баскет какви бакрачи
Златно Карате :)
Супер се боречки вештини само ако сакаш да се извишиш треба да комбинираш и со баскет, одбојка и слично. Бар мене ми помогнаа ептен. Добро језда тука и генот е во прашање

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.435
Поени од реакции
5.891
Супер се боречки вештини само ако сакаш да се извишиш треба да комбинираш и со баскет, одбојка и слично. Бар мене ми помогнаа ептен. Добро језда тука и генот е во прашање
Од кај татко ми страната сите се високи така да на нив сум се метнал

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Висок сум околу 157-8 cm,имам 13г,дебел сум околу 40-43 kg
Според другарите од клас сум низок,иначе тренирам кошарка.Татко ми е висок над 195cm и извишил дури у средно дали и со мене ќе биде таков проблем или? :)

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.435
Поени од реакции
5.891
Висок сум околу 157-8 cm,имам 13г,дебел сум околу 40-43 kg
Според другарите од клас сум низок,иначе тренирам кошарка.Татко ми е висок над 195cm и извишил дури у средно дали и со мене ќе биде таков проблем или? :)
Оди на пливање ;)

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Оди на пливање ;)
Iskreno brat za 3 meseci treba da idam u Spanija(nikakov turnir)na probi u KK Sevilla,imam talent i potencijal za kosharka igram pozicija playmaker zatoa te prashuvam poso visinata mi e vazna,trenerot mi vika deka so pravi vezbi i trud mozham da stignam do 185-190,profesor na fakultet za fizicko......
--- надополнето: 20 јануари 2014 во 15:04 ---
Оди на пливање ;)
Iskreno brat za 3 meseci treba da idam u Spanija(nikakov turnir)na probi u KK Sevilla,imam talent i potencijal za kosharka igram pozicija playmaker zatoa te prashuvam poso visinata mi e vazna,trenerot mi vika deka so pravi vezbi i trud mozham da stignam do 185-190,profesor na fakultet za fizicko......

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.435
Поени од реакции
5.891
--- надополнето: 20 јануари 2014 во 15:04 ---

Глеј јас сум 165см можеби и по висок
Јас имам 12г 50кг
Пробај да се поздебелиш гледам слаб си
Немој да мислиш ако се здебелиш ќе личам ко свиња и така одиш на кошарка а тоа може да те извиши
И вози повеќе велосипед
И ако можеш прави ги тие вежби :)

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
166, накај 7.

Гледам да сум меѓу 53-55, зошто така си се чувствувам најдобро кога ќе се видам пред огледало.
Сега сум 56, качив кило ипол - две, и не ми се допаѓа баш тоа, затоа ќе гледам да намалам до кај 53 пак.

Член од
5 февруари 2014
Мислења
138
Поени од реакции
60
Каков баскет какви бакрачи
Златно Карате :)

Е брат у право си ја прво тренирав карате па отидов на кошарка 1 год а после па се вратив на карате еве зелен појас сум.А шо се однесува за извишување ако си каратист убаво е да се комбинира и кошарка а и плус редовното вежбање го зголемува лачењето на хормони за раст.

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
187/106, 7 кг симнав, сега остануваат уште “само“ 20кг. кај и да е, до септември ќе ја биде.
7 месеци, по 3 кила=21........... тамам нели?

N

NikolaMKD91

Гостин
187/106, 7 кг симнав, сега остануваат уште “само“ 20кг. кај и да е, до септември ќе ја биде.
7 месеци, по 3 кила=21........... тамам нели?
За слабеење ќе ти дадам еден совет што на татко ми му помогна да ослабе 17 кила . Сега доаѓа пролет, прво затоплување и вади точакот, со него до работа и назад . Заборави превоз со кола или автобус, секогаш кога можеш користи точак за превоз било каде . Кога можеше татко ми на 50 години да вози, може секој . Тешко е на почеток, посебно ако работиш подалеку ама верувај се исплати . За една сезона активно возење на точак и умерена исхрана верувам дека дека ќе ги симнеш тие 20 кг. :)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
190 so 114 :D

Јебига - мора некој да изиграва вратар у Скопјево хахаха

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Во моментов 183 цм висок, 82 кила тежок мерено пред околу еден час, веднаш по бањање :)
Иначе сум одел и до 90 кила...

Kajgana Shop

На врв Bottom