Колку сте високи колку сте тешки? Проблеми, ситуации?

• Креатор на темата Креатор на темата Solider
  • Време на започнување Време на започнување
Ау колку не е точно,напротив треба да симне 5 кг и да се издефинира само со 80кг ќе биде идеален.
--- надополнето: 15 јануари 2014 во 10:58 ---

Не знам ова со тежински тренинзи дека стимулираат раст е се уште мит и ќе остане уште некое време.
180 е висок што ќе дефинира коски ? :D

Абе што збориш глупости еве ти го Шемар он е 185 со 85/86 па пресметај. Слаб бил... може за билдер.
Ова што го гледаш на сликава е стероид он не користи такви чуда .:)

Таман сакав овие денови да се измерам после којзнае колку време, ама поставена е елката на вагата. :гик:
Сакав да видам дали да намалам со јадење новогодишни чоколади :icon_lol: , зошто стално јадам се` што ќе ми дојде под рака и не вежбам ништо.Един начин на кој сепак одржувам нормала се непроспиените испитни ноќи, нередовни оброци, немислење на јадење, и многу незавршени обврски ваму, таму, лево и десно по улициве (немам возачка).

Мислам дека имам висина 164, тежината отсекогаш варира од 56-59 (ако е >58 намалувам со јадење).

пс. не знам зошто пишав во ваква глупа тема (избегнувањето обрвски може да се направи и со прегледување други теми :icon_lol: ). :cautious:

Кога почнав со Каратето бев 155см така нешто
кога се мерев пред неколку дена сум 165см
незнам дали е од Каратето или онака сум се извишил :)

Един начин на кој сепак одржувам нормала се непроспиените испитни ноќи, нередовни оброци, немислење на јадење, и многу незавршени обврски ваму, таму, лево и десно по улициве (немам возачка).
Нередовните оброци се една од најголемите грешки што ги правите за наводна добра линија. Нека бидат редовни де, само не обилни, фор крајст сејк :D Секако, чипсовите и чоколадите не се обилни ама калорични до даске, затоа обавезно посветување внимание на составот на храната ;) 6-8 саати со празен стомак нема да донесе никому добро.

Јас сум 174 см висок. Која килажа е препорачана за оваа висина?

Од висината одземаш 10 =64 кг значи е идеалната тежина, ама некако малку ми делуваат за машко.И јас сум 175 а имам 60 кила а изгледам доста ковчесто,битна е и конструкцијата на телотои колку се крупни коските.

Од висината одземаш 10 =64 кг значи е идеалната тежина, ама некако малку ми делуваат за машко.И јас сум 175 а имам 60 кила а изгледам доста ковчесто,битна е и конструкцијата на телотои колку се крупни коските.

Не бе не се пресметува така. Многу малку е тоа. 64 кила = костур.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom