- Член од
- 5 јуни 2012
- Мислења
- 14
- Поени од реакции
- 2
da dojdam do 175-180 cm i ja nema da se zhalam
Ти би требало и на нутриционист да отидеш и да се фатиш малку по малку со физичка активност.Висина 1.84
Тежина 177
Знам дека е многу,се обидувам што е можно повеќе активности,соковите ги откажав,пробувам и благото..ќе бидее
--- надополнето: 28 декември 2013 во 15:36 ---
Висина 1.84
Тежина 117
Знам дека е многу,се обидувам што е можно повеќе активности,соковите ги откажав,пробувам и благото..ќе бидее
Бато тоа е,117 сум тежок,тоа 177 ми е грешка,инаку пешачам играм спортови возам велосипед..сокови не пијам итн,пробувам што повеќе овошје да јадамТи би требало и на нутриционист да отидеш и да се фатиш малку по малку со физичка активност.
Ќе пробал благото да го откажува, дур го откажеш тебе срцето ќе те откаже. Не се заебавај.
А, океј, ајде полека само, ќе биде. И мора да сфатиш дека здравата исхрана и физичка активност е стил на животот, а не алатка со која само ќе ослабиш па ќе можеш да се вратиш на старите патеки. Со лесно.Бато тоа е,117 сум тежок,тоа 177 ми е грешка,инаку пешачам играм спортови возам велосипед..сокови не пијам итн,пробувам што повеќе овошје да јадам
Ti mora da si lud,super si bee ... dobar si za visina, ima dobra tezina,oslabni mozda 5 kg, inace super si, kamo jas tolku visok i tezokВисок 180 +/- 1 сантим,тежок 85 кила.Мааааалце имам повеќе него што треба,ама ај донт гив а фак
Он треба да се здебели има висина ,што се 85 кг за 180 висина ,нема да има никаква форма на тело ако е анорексичен за таа висина .Ti mora da si lud,super si bee ... dobar si za visina, ima dobra tezina,oslabni mozda 5 kg, inace super si, kamo jas tolku visok i tezok
Пред некое време ја видов табелава http://zase.mk/tabela-koja-e-vashata-idealna-tezhina/ и има доста добра распореденост за висина и килажа.Јас имам 171 см,а 105 кг .... имам 23 години ... колку е идеално според вас за мене за таа висина да имам ?!
Јас имам 171 см,а 105 кг .... имам 23 години ... колку е идеално според вас за мене за таа висина да имам ?!