Толстој
екс Бомбастичен
Ќе има втора сезона од Utopia?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Акција? The Shield.
И јас барам препорака. По Prison break и Breaking bad што? Ги гледам и Game of thrones и Homeland, но да имам во предвид нешто за во иднина. Драма со акција барам баш како Homeland, Breaking bad и Prison break. Можеби 24?
Почнав да ја гледам Игра на Тронови и морам да кажам импресионирана сум од првите епизоди кои ги изгледав.![]()
Gledaj ti samoПочнав да ја гледам Игра на Тронови и морам да кажам импресионирана сум од првите епизоди кои ги изгледав.![]()
Не знам дали ќе бидеш ко ќе стигнеш до при крај на трета сезона.Уживај, до тогаш.
Без спојлеришување ќе ве молам. Немојте да ми ја расипете серијата пред време.Gledaj ti samo![]()
Почнав да ја гледам Игра на Тронови и морам да кажам импресионирана сум од првите епизоди кои ги изгледав.![]()
Без спојлеришување ќе ве молам. Немојте да ми ја расипете серијата пред време.![]()
И јас барам препорака. По Prison break и Breaking bad што? Ги гледам и Game of thrones и Homeland, но да имам во предвид нешто за во иднина. Драма со акција барам баш како Homeland, Breaking bad и Prison break. Можеби 24?
Ти завидувам што тек сега ги почнуваш, поготово ако немаш читано пред тоа и немаш поима од серијата. Со нетрпение те чекаме со коментар по неколку епизоди![]()
Изгледана прва сезона. Омилени ликови Калиса, Џон Сноу и малата сестра. Лудница е серијава. Едвај чекам да ја продолжам. Некако оти една по една ги гледав, уште не можам да си ги средам впечатоците. Генерално задоволна, премногу пресврти у 10 епизоди. Последно вакво нешто од серија што гледав, а ми остави вака добар впечаток, Спартак првата сезона. Ама ова е каде, каде класи над.Може вака: по секои изгледани 10 епизоди (една сезона) да те очекуваме со коментар?![]()
Од мене еден предлог ако ги гледаш во 2-3 дена може и немаш потреба ама по гледањето на втора сезона пак да ја изгледаш прва.Изгледана прва сезона. Омилени ликови Калиса, Џон Сноу и малата сестра. Лудница е серијава. Едвај чекам да ја продолжам. Некако оти една по една ги гледав, уште не можам да си ги средам впечатоците. Генерално задоволна, премногу пресврти у 10 епизоди. Последно вакво нешто од серија што гледав, а ми остави вака добар впечаток, Спартак првата сезона. Ама ова е каде, каде класи над.
Да, се согласувам. Не е серија за едно гледање. Секако ќе ја прегледам пак.Од мене еден предлог ако ги гледаш во 2-3 дена може и немаш потреба ама по гледањето на втора сезона пак да ја изгледаш прва.
Бидејќи нема да имаш неизвесност ќе можеш повнимателно да ги видеш сите моменти, според мене ГоТ не е серија за едно гледање
и ако гледаш видеа на јутјуб околу серијава а не ти се читани книгите, не глеј коментари, глеј само во видеото. Има ретарди се караат со спојлери а некад поголеми ретарди па оставаат грешни спојлери што е многу полошо.Да, се согласувам. Не е серија за едно гледање. Секако ќе ја прегледам пак.![]()