Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Благодарение на ланската. Реков сезонава дека Милан наликува на Ливерпул изминативе 5 сезони. Милан игра во ЛШ благодарение на ланската. Со ваква игра, да имаше право да им одземат право додека настапуваа, ќе им го одземеа. Одма како провокација се гледа, свашта.

позз

Реално ова што му се случува оваа сезона на Милан е лекција и за ланската каде што крајниот пласман ни од најдалеку не ја отсликуваше нивната вистинска состојба. Дури имаше навивачи на Милан кои на почетокот на оваа сезона убедуваа со муабетите дека во 2013 имале 1 пораз и дека оваа сезона ќе биле подобри и не ти знам што друго.

Реално ова што му се случува оваа сезона на Милан е лекција и за ланската каде што крајниот пласман ни од најдалеку не ја отсликуваше нивната вистинска состојба. Дури имаше навивачи на Милан кои на почетокот на оваа сезона убедуваа со муабетите дека во 2013 имале 1 пораз и дека оваа сезона ќе биле подобри и не ти знам што друго.

Јасно ми е како „избори“ Милан пласман во ЛШ ама не смее коментар да се остави на темава. Многу лесно се повредуваат луѓево. Полека, да не те тужат и тебе за душевни нарушувања, вознемирување и што ти јас знам....за Сандерленд што пишуваш во темата за ПЛ.

Знаете дека сте отидени у курац тогаш кога Мондонико (најсериозниот член на темава) почнува да си игра курташак со вас! :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Па само тука може да биде сериозен.
Ела во ријал лајф види го дали е сериозен :pos:

Знаев дека Мондо е трол
--- надополнето: 13 јануари 2014 во 05:14 ---

Првите пет стрелци во Серија А

1. Џузепе Роси 14
2. Доменико Берарди 11 :cuc:
3. Карлос Тевез 11
4. Родриго Паласио 10
5. Лука Тони 9

Играа пред 3-4 месеци, на истиов стадион, 0-7 заврши. :свиркам::свиркам:

Друже, не се цепај, тогаш не играше Берарди заради повреда. Инаку и вие ко Милан ќе завршевте :pipi:

прочитав негде дека Берарди бил на проба у Милан пред 4-5 год,и му рекле дека е дрво и е добар само за Ц2Б лигата :D затоа мотивиран беше 200 синоќа

Миланезиве треба благодарни да му се на Берарди шо им го избрка Алегри. Можеби новиот тренер нема да е ништо подобар ама бар нешто се случува во екипата :)

Миланезиве треба благодарни да му се на Берарди шо им го избрка Алегри. Можеби новиот тренер нема да е ништо подобар ама бар нешто се случува во екипата :)

So Ciro Ferara bi igrale bolji fudbal.

Taсоти е нов тренер на милан....Конечно и он да добие шанса да покаже што знае...

Милан го набрка Алегри?

Но, но, но зошто???

:(

Тамам си беше човекот, ваков циркус одамна не беше виден.

Моментално во Фан Клуб: Милан

CharlieBrownDance2.gif

З
Друже, не се цепај, тогаш не играше Берарди заради повреда. Инаку и вие ко Милан ќе завршевте :pipi:

Mожеби у право си, ама ние тогаш ги начекавме на почеток на сезона уште беа под утисок дека влегле у Серија А, иначе да ни дојдат сега ќе не преплескаат како мали деца. :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
--- надополнето: 13 јануари 2014 во 13:12 ---
Јасно ми е како „избори“ Милан пласман во ЛШ ама не смее коментар да се остави на темава. Многу лесно се повредуваат луѓево. Полека, да не те тужат и тебе за душевни нарушувања, вознемирување и што ти јас знам....за Сандерленд што пишуваш во темата за ПЛ.

Бегај доека не се појави Кастиел да ти рече дека си искомплексиран!

Mожеби у право си, ама ние тогаш ги начекавме на почеток на сезона уште беа под утисок дека влегле у Серија А, иначе да ни дојдат сега ќе не преплескаат како мали деца. :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
--- надополнето: 13 јануари 2014 во 13:12 ---

Бегај доека не се појави Кастиел да ти рече дека си искомплексиран!

Malce gi preuvelicuvate rabotite i ne velam deka Berardi ne e jak sekoja cest za maliot posho retki se tie igraci so im dale 4 gola na Milan vo edna utakmica i ova moze da go boostne use poeke ali ipak setete se deka igraa protiv izgubenava odbrana na Milan.

Malce gi preuvelicuvate rabotite i ne velam deka Berardi ne e jak sekoja cest za maliot posho retki se tie igraci so im dale 4 gola na Milan vo edna utakmica i ova moze da go boostne use poeke ali ipak setete se deka igraa protiv izgubenava odbrana na Milan.

Знам бе, не ли глеаш дека се заебавам.. А мислам дека и Јувенташиве се заебаваат. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom