Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само да не го направат срање, ако е добро колку Хобит трилогијата ја сум задоволен.

Не сум монтирал ништо сам, така ми ја донесоа без мое барање си стигна заедно со греачот, или пофалбаџиски кажано климата ми е Nordic варијанта т.е место -15 со греачов е до -20Грејачот на тацната сам си го монтираше во своја режија?
Со термостат или со рачен прекидач? Колку троши грејачот?

филм за иднината некој предложете, крајот на светот такво нешто
Дајте некој опасен хорор за со друштво? За утре вечер ќе ми треба.
Дајте некој опасен хорор за со друштво? За утре вечер ќе ми треба.
А до тогаш, некоја асална комедија, од 1990+. Никако неможам да најдам, се се вртам во круг со едни исти.
Halloween (1978), Black Christmas (1974), Martyrs, I AM Legend, The Orphange, Rec, The Conjuring, The Strangers, Suspiria, The Haunting In Connecticut, The Mist, Inside..
The Others
The Blair Witch Project
House on Haunted Hill

Oва дефинитивно е бољер со топлинска пумпа. Нормално не е со инвертер пошто тоа нема никакво значение за топлење на вода.@Vanlok
Ако не ти е проблем да го разгледаш уредов би сакал да слушнам твое мислење дали е изводливо греење на радијатори со ваков уред кој пред се е наменет за греење вода за туширање а не за греење. Изгледот е стварно киназарија али битно грее вода до 70C а троши само 1.35KW за тие 5KW и мора бафер да има од бар 100Литра. Ова високотемпературна топлинска пумпа воздух-вода е или шо чудо е, а ценава е многу ниска за таков тип уред? Наводно монтиран е и овде кај нас и работел без проблем и за греење.
Муабетот не гледаме стари филмови?
I'm done here.