W
Werther
Гостин
Точно, поентата ми беше дека одговара (до некадеНе би рекол, ова е типична морбидна - трилер хорор мистерија. Убаво е опишан и е ремек дело, многу потценет филм.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Точно, поентата ми беше дека одговара (до некадеНе би рекол, ова е типична морбидна - трилер хорор мистерија. Убаво е опишан и е ремек дело, многу потценет филм.
Точно, поентата ми беше дека одговара (до некаде) на твојот опис. Хибрид, неколку жанрови испомешани.
Почни да го читаш подфорумот Религија.
Бујрум:Досадно е беТо па то, во круг сеисти муабети. Кај си го трошам времето на веќе видено.
Вака филмче, нема никому да шкоди. Инаку Носталгија од Тарковски ми се бендиса, да кажам. И демек предлог нека биди.
Ако не можи овај предлог, нека биди некој мадафакерски ко Mr Nobody, The Fountain, да ми набија депресија и негативност, да ме задума за животов, оти ептен на весело ми тргна работава и се ми е рамно, а то не чини.
Се сложувам и со двајцата. Според мене - најдобриот од "one room" филмовите. После него се појавија еден куп слични, ама никој не му беше достоен. Имаше и sequel - Hypercube, ако го немате гледано, имате препорака од мене.Не би рекол, ова е типична морбидна - трилер хорор мистерија. Убаво е опишан и е ремек дело, многу потценет филм.
Се сложувам и со двајцата. Според мене - најдобриот од "one room" филмовите. После него се појавија еден куп слични, ама никој не му беше достоен. Имаше и sequel - Hypercube, ако го немате гледано, имате препорака од мене.
Yep, гледан
Иначе, сите овие филмови од овој тип се со идеја од TZ, све е украдено и копирано како идеја од таа серија, мајка на сите филмови - серии![]()
Грејачот на тацната сам си го монтираше во своја режија?Ја сликнав мојава клима Грее change која има греач на тацната колку да видиш како најдоле па и на еден мал дел од средината никогаш не се прави бела од мразот. Тој делот доле кај тацната е некаде7-8цм широк, горниот упола од тоа али доволно да незамрзне и воедно си дува топол воздух со саати без да влага у дифрост.Прегледај го приврзокот 80008